Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free działa od razu ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeebać konfidentów! to, że ktoś nie wydaje hajsu na gry, a tym bardziej na wspomagacze dla niej bo woli za to iść na browar z kumplami to znaczy, że biedak? Wasze myślenie jest idiotyczne. Jak jest za free to po co płacić ;-;

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngЄroš 3 dni nie kupisz sobie piwa przekasek itd i juz masz na vipa na miesiac, albo popracujesz jeden dzien i tez bedziesz mial

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Nie potrzebny mi vip do szczęścia, tym bardziej że jakoś specjalnie dużo mnie w domu nie ma więc wolę sobie te 3 dni w miesiącu więcej pobalować  <3

@ up dokładnie :D

legiae.png

Opublikowano

Mi to samo. Vipa ogólnie kupiłem z 4-5 razy i już nie kupuje bo nie warto. Spokojnie oram na free skryptach by Marcoly i wielkiej różnicy nie widzę bo co ma być zaorane będzie zaorane nawet za 0zł.

Free skrypty nie są może lepsze od vip ale wystarczą spokojnie do d5.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ojej, nie stać cię na vipa i chcesz mieć za darmo? Jak mi przykro :/

Też napisałem temat na forum bola, że free działa. Tak nie miało być, spudgy zapomniał wyłączyć

Serio? XDDDDDDD

Sam mam vipa, ale jak zobaczyłem info, że free działa to kompletnie to olałem. Trzeba mieć trochę nasrane w głowie, żeby od razu biegać i tematy zakładać. Założę się, że z tak zjebanym charakterem raczej nie masz dużo znajomych.

Opublikowano

Ojej, nie stać cię na vipa i chcesz mieć za darmo? Jak mi przykro :/

Też napisałem temat na forum bola, że free działa. Tak nie miało być, spudgy zapomniał wyłączyć

Zal Ci dupe sciska, ze wyjebali Cie na 30zł? :<

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...