Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Strike 2014

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na zwykłej wasta, nie na beta.

wchodzisz na strone masz po prawo status serwera, najeżdzasz myszką na pasek World i tam wszystko jest napisane

Opublikowano

Na 30 dni? Nie grałem od lutego i z ciekawości wszedłem co dostane. Jakieś bronie typu XM8, uzi / mpk red i coś w tym stylu wszystko na 3 dni + do tego premka też na 3 dni. Nie wiem skąd biorą się takie mity...

emm to dziwne bo ja dostalem na 30 dni ai aw,rpg,famas gold, oraz na 30 dni scorpiony,t bomb i medic box ;)

Opublikowano

emm to dziwne bo ja dostalem na 30 dni ai aw,rpg,famas gold, oraz na 30 dni scorpiony,t bomb i medic box ;)

Nikt nie ogarnia tego systemu i jak pisałem wcześniej GM milczą na ten temat .... Dyskusja na ten temat jest całkowicie bezsensowna .. Podchodzi mi to bardziej pod chwalenie się kontem, a do tego jest ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1213894-pochwal-sie-swoim-kontem/

na zwykłej wasta, nie na beta.

wchodzisz na strone masz po prawo status serwera, najeżdzasz myszką na pasek World i tam wszystko jest napisane

To te info jakieś kiepskie skoro przy 2k graczy serwer jest full i trudno się dostać ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

na wa stats pokazuje niby te 3.2k+ slotów ale gdzies na forum pisali ze po zmianie UI ta liczba sie zmieniła na 1k mniejsza wiec jest to 2.2k, tylko ze przy około 2190 się blokuje bo muszą być miejsca dla GMów

Opublikowano

na wa stats pokazuje niby te 3.2k+ slotów ale gdzies na forum pisali ze po zmianie UI ta liczba sie zmieniła na 1k mniejsza wiec jest to 2.2k, tylko ze przy około 2190 się blokuje bo muszą być miejsca dla GMów

To naprawdę sporo wyjaśnia :) Na dodatek wersja beta wa-sty jest bardziej zadbana i aktualizowana. W koncu na niej pokazuje, ze przy 2k osob jest prawie full serwer. Na normalnej wascie sa stare informacje ... Nie dawno dali tam ranking klanowy z bety.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nikt nie ogarnia tego systemu i jak pisałem wcześniej GM milczą na ten temat .... Dyskusja na ten temat jest całkowicie bezsensowna .. Podchodzi mi to bardziej pod chwalenie się kontem, a do tego jest ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1213894-pochwal-sie-swoim-kontem/

takk ujmnji chwale sie moim 3 lvlem ze zlomem ktory dostalem za freee xD

co do strajku ...

http://screenshooter.net/100104202/ysbtfcb
Opublikowano

takk ujmnji chwale sie moim 3 lvlem ze zlomem ktory dostalem za freee xD

co do strajku ...

http://screenshooter.net/100104202/ysbtfcb

Albo graczy jest więcej niż chętnych albo ludzie nie umieją wytrzymać :v

MAL

Opublikowano

albo jest jakis pro elo event a my go przegapimy ;c

Na pewno nie ma eventu. Zawsze, ale to zawsze nexon musi o czymś takim poinformować.

MAL

Opublikowano

Co do ilości slotów, to może na wa-sta jest max ale nie ilości miejsc, a ile było najwięcej osób na serwerze... Taki jakby "rekord" serwera. Mogę się mylić ale ja tak to odbieram, bo czemu nie ustawili by okrągłej liczby, tylko robili różnicę o te kilka miejsc? A co do strajku to nie wypali.. Chyba że Wałęsa gra w WR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...