Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Strike 2014

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie?

Może pomyślicie, że to głupie, ale gracze WR'a na oficjalnym forum nexona zapostowali taki temat w każdej sekcji (z wyjątkiem polskiej, bo nie mamy praw robić własnych tematów >.<)

Ale do rzeczy. Strajk jest dla chętnych graczy, którzy chcą zmian w War Rock'u na dobre. Jak naprawienie serwerów, bugów, pozbycie się hackerów itp. Oczywiście wiadomo, że to nie jest takie łatwe dla adminów nexona, ale ich zachowanie jest do niczego. Crash bug od 3 tygodni, same permy i lecenie na kase. Zero dbania o graczy ....

Strajk trwa od 03.08.2014 do 10.08.2014. Wystarczy nie grać w WR'a przez ten tydzień.

Może wydaje się to głupie, ale ogromna ilość osób popiera ten pomysł i bierze udział strajku ;)

Na koniec taki screen z forum neoxna :D

tMgfDMb.png

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ciekawy, chyba na ich forum polacy nie popierają strike'u.

Opublikowano

Ciekawy, chyba na ich forum polacy nie popierają strike'u.

Nie, po prostu w polskiej sekcji nie można zakładać nowych tematów.

@down

Nie ma oficjalnego polskiego admina.

Opublikowano

Hello everyone,

We understand your frustration about the clan item bug and the login issue and we are aware of this. If your plan is to raise awareness, let me assure you that we are very well aware of these issues and a "strike" will in no way contribute to the acceleration of the problem solving process.

I will close this thread here and normally asking players to stop using our service (even if for a limited period of time) would result in a permanent ban. However, as I pointed out, we do understand your frustration. We are working on this and we will continue to do so.

The clanb bugfix is scheduled for next Wednesday and I'll keep you updated regarding the crash issue.

Best regards,

Coyote

Notka od Coyote ... Przynajmniej naprawią chociaż bug z clanem >.>

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

I tak nie gram bo skończyły mi się wszystkie bronie z itemshopu i nie mam dinarów na zakup broni, a podstawowymi grać nie wypada bo spadnie ratio ;D.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

I tak nie gram bo skończyły mi się wszystkie bronie z itemshopu i nie mam dinarów na zakup broni, a podstawowymi grać nie wypada bo spadnie ratio ;D.

to jak Ty grasz ze nie masz dinarów i broni xD który masz lvl 

ja tam mam 700k dinarów

Opublikowano

jak nie grales przez dluzszy czas to dostales fajny pakiecik na 30 dni ;)

Na 30 dni? Nie grałem od lutego i z ciekawości wszedłem co dostane. Jakieś bronie typu XM8, uzi / mpk red i coś w tym stylu wszystko na 3 dni + do tego premka też na 3 dni. Nie wiem skąd biorą się takie mity...

32354141673387527780.png

Opublikowano

Na 30 dni? Nie grałem od lutego i z ciekawości wszedłem co dostane. Jakieś bronie typu XM8, uzi / mpk red i coś w tym stylu wszystko na 3 dni + do tego premka też na 3 dni. Nie wiem skąd biorą się takie mity...

Jedni dostają na 60, jedni na 30, a jedni na 3 dni ... Nikt nie ogarnia tego systemu, a GM nie chcą nic powiedzieć. 

MAL

Opublikowano

to jak Ty grasz ze nie masz dinarów i broni xD który masz lvl 

ja tam mam 700k dinarów

9 lvl, a gram miesiąc po 2-3h max dziennie.

Poczekam na $$$, wykupię z is coś i wtedy pogram, akurat po strajku :D.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano
1951 players Widać strajk idzie bardzo dobrze, bo wcale :D Mam nadzieję, że dotrzymają obietnicy z naprawą systemu klanowego. Byłoby też dobrze gdyby dodali ten system osiągnięć ;|
MAL

Opublikowano

Serwer ma około 2000 slotów ... Codziennie właściwie są pełne. nie wiem po co zmniejszyli ta ilość slotów przy zmianie całego UI ... Zero sensu.

Wczoraj ja też nie grałem, wgl jakieś zaniżenie wczoraj było ;o Większość kumpli też nie grała ,a na serwie maks było 1900 osób ...

Widać w tą sobotę ludzie nie próżnowali :D

MAL

Opublikowano

serwer ma 3214 slotów 

ja wczoraj też nie grałem i dzisiaj też nie, chyba na tym strajku nie bede gral hehe

A skąd takie info ;o?

Odkąd wprowadzono nowe UI na serwie maksymalnie były 2182 osoby ... Serwer jest codziennie pełny, więc na pewno nie ma 3k slotów ..

MAL

Opublikowano

na wasta jest tak napisane

Szukam, szukam i znaleźć nie mogę ... Możesz mi powiedzieć gdzie dokładnie? Zgaduję, ze beta :v

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...