Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial a mod

magda7117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tym razem problem dotyczy metin2moda :) Gdy loguję się na Ascarialu przez moda, wszystko pięknie gra tylko jeden mankament jest.

Gdy wlączam mobber hacka (to co luruje i samo uderza moby) uderza tylko mobki bijące z bliska a łuczników już nie sięga ;/ Pytanie czy da się to ogarnąć jakoś? I jeśli ktoś ma jakieś rozwiązanie niech w miare możliwości dokładnie powie co i jak gdyż jestem kompletnym noobkiem w sprawach komputerowcyh pod każdym względem ^^ Zaznaczę jeszcze tylko że na PandoraMT2 ta opcja metin2moda działała doskonale i bila również łuczników.

Opublikowano

Mobber hack tylko przyciąga mobki, nie bije ich.

Chodzi ci o WH?
Prawdopodobnie zasięg jest za mały i nie łapie tych łuczników, podejdź trochę do nich i stań w miejscu żeby zaczęło samo atakować.

Opublikowano

Chodzi o to, że jak zaczynam używać tej opcji, mobki zaczynaja sie do mnie lurować i gdy już podbiegną do mnie a ja stoje w miejscu żeby wszystkie ustawiły się na swoim miejscu to bije mi tylko mobki, które biją z bliska, z miecza, a łuczników nie sięga. Muszę do nich podbiegać pokolei i jak stane praktycznie w nich to dopiero zaczyna je bić. Na PandoraMT2 miałem tak że stawałem w miejscu i nie musiałem nawet drgnąć z miejsca żeby je biło, wszystkie padały bez biegania ;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...