Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka z doubleclickiem

xKaMiLeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam myszkę z doubleclickiem, macro itd i w opcjach mam tylko że mogę ustawić doubleclicka na (kółko) lub przycisk obok myszy (mouse 4), i moje pytanie jest takie czy mogę ustawić doubleclicka na Lewy Przycisk Myszy (LPM) i w jaki sposób.

Myszka: Microsoft wireless mobile mouse 4000

Program/Sterowniki do dobule/macro itd: Microsoft mouse and keyboard center

Jeżeli jest coś jeszcze potrzebne pisać.

PS: Piszę tutaj, bo to głównie gracze minecrafta (serwerów hardcore/pvp) teraz się tym zajmują :)

Opublikowano

Jeżeli jest napisane, że tylko na scrolla(kółko) lub na mouse 4 to tylko na te podane klawisze. Sam posiadam myszkę A4tech X7 i mam tripple clicka, lecz u mnie jest seria X7 i mogę ustawić na każdy przycisk :/ Lecz to jest u mnie u cb to Microsoft więc jest inaczej.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxKaMiLeX Polecam Ci tą którą ja wymieniłem ma obok LPM taki mały czerwony przycisk to jest tripple ;) Super się na nim klepać. A po co masz kupować nową, może sie przyzwyczaisz?

sygnaturka.png
Opublikowano

Pozycz ode mnie, mi sie zwalila i klika podwojnie WSZEDZIE tak sie wkurzylem ze ja wymienilem ;D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...