Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panther/M10

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry jest en czołg? Jak mniej więcej zarabia? 

PS Mogę wydać max 100zł, więc SU,AT i premki 8 tieru odpadają.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wolny, słaby pancerz, lufka o niskiej penie. Jeden z najgorszych czołgów na tym tierze. AT to tragedia, nie porównuj go do suki.

Dołóż 7 zł i kup sukę. Najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano

Nie inwestuj w grę nic. Lepiej kup nowego kompa. Niewarte jest pakowanie kasy w grę w którą kiedyś ci się znudzi. Odłóż sobie na coś

Opublikowano

Nie inwestuj w grę nic. Lepiej kup nowego kompa. Niewarte jest pakowanie kasy w grę w którą kiedyś ci się znudzi. Odłóż sobie na coś

Warto, warto. Idąc Twoim tropem kompa też się kupować nie opłaca, bo kiedyś będzie słaby i nie będziesz z niego korzystał. Jak ktoś lubi grę, to co za problem wydać na nią kilka zł? Jak stać, to nie jest to problemem.

Opublikowano

Warto, warto. Idąc Twoim tropem kompa też się kupować nie opłaca, bo kiedyś będzie słaby i nie będziesz z niego korzystał. Jak ktoś lubi grę, to co za problem wydać na nią kilka zł? Jak stać, to nie jest to problemem.

Kto bogatemu zabroni ;)

Opublikowano

Kasę zarobiłem sam, nie brałem od rodziców ani nie pożyczałem od wątpliwych ludzi. Po prostu została mi stówa z "wypłaty" i chcę ją przeznaczyć na grę, która w jakimś tam stopniu mi się podoba ;) 

@Juri.  Ehh... To nic, dołożę dyszkę do PSC i kupie tą suczkę :D Mam nadzieje że będzie warto.

Do zamknięcia.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...