Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna ktoś tą nutę ?

SilverHTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio u wielu youtuber'ów nagrywających przeważnie minecrafta usłyszałem niezłą nutę nadającą się perfekcyjnie pod tło , podobno jest to nuta niejakiego Mitis'a ale przeglądnąłem jego wszystkie utwory i nie znalazłem nic podobnego lecz może to wina tego ,że słuchałem tylko początkowe 30 sekund nuty ale nie sądzę ,żeby zaczynała ona się w połowie więc tu zwracam się o pomoc dla społeczności czyli dla was , wiem ,że wielu z was zna tą nutę bo po prostu jest zaje***** za przeproszeniem. Jeżeli ktoś mi w tym pomoże to dam mu "lajki" , "suby" , "foloły" , co zechce z tych kategorii.

Co do tej nutki , to można ją spotkać w filmie IDELTI'iego ;

♥ WIEŻA?! · WOJOWNIK z MINECRAFT [#6]

Dokładniej w 1 minucie , 17 sekundzie [1:17] ta nutka zaczyna w tle.

Mam nadzieję ,że uda wam się to znaleźć i oczywiście podzielić nazwą :)

P.S
Info do moderatorów działu : Temat jest związany z grą minecraft więc nie widzę powodów by go usuwać . W ostateczności go przemieśczcie w prawidłowy dział [ z góry dzięki].

Opublikowano

Są naprawdę podobne ale to nie to samo , tak jak mówiłem przeglądnąłem cały album mitisa i było bardzo dużo wpadających w ucho nutek ale takiej nie mogę nadal znaleźć.

Opublikowano

najlepiej nie zrzynać jeden od drugiego i poszukac czegoś oryginalnego albo zrobić to nie jest takie trudne ..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

najlepiej nie zrzynać jeden od drugiego i poszukac czegoś oryginalnego albo zrobić to nie jest takie trudne ..

Do nabijania postów nie ten temat i ta nutka jest publiczna więc każdy ma prawo do jej słuchania , jak masz jeszcze coś niepotrzebnego do powiedzenia to proszę wyjdź stąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...