Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Autorskich Pluginów na Gildie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<---   Prawdopodobnie poczatek Reklamy!   :)
<---
<---
<---
<---
<---
<---
<---   Prawdopodobnie Koniec Reklamy!   :)

3713614062315441141863.jpg

Wyjaśnienie:

Zrobiłem ten Spis z powodu ciągłych pojawiających się tematów typu "Szukam Pluginu na Gildie". Teraz już nie będzie trzeba szukać i zakładać tematów w celu wyszukania pluginu!

9257814067511051141863.png

Gildie By _Gwardzista_ Darmowe

x

Gildie _Gwardzisty_ są to darmowe gildie. W tym pluginie znajduję się między innymi System Tag'ów, System Sojuszy, Ranking, Top Graczy i więcej opcji. Do zapoznania się z cały pluginem zapraszam na link powyżej! :)

W mojej opinii ten plugin ma bardzo mały spójności. Ogólnie rzecz biorąc plugin nadaje się do użytku ale potrzebuję małego Edytu!

Gildie By FUSH - Darmowe 

x

Gildie FUSH'a są to darmowe gildie. W tym pluginie nie ma innych opcji niż tylko i wyłącznie Gildie. Do zapoznania się z całym pluginem zapraszam na link powyżej! :)

W mojej opinii ten plugin jest bardzo zbugowany wyskakuje błąd na błędzie plugin jest do edytowania do dużego edytowania! Ogólnie rzecz biorąc plugin słaby!

Gildie By FusHerkA (nowe) - Darmowe 

x

Gildie FUSH'a są to darmowe gildie. W tym (jego nowym) pluginie jest troszkę więcej opcji plugin jest bardziej dopracowany niż poprzedni posiada system sojuszy , włączanie pvp w gildii i nie tylko. Do zapoznania się z całym pluginem zapraszam na link powyżej! :)

W mojej opinii ten plugin jest lepszy niż jego stara wersja ale nie jest idealny można by było popracować jeszcze chwile na nim i wtedy pousuwać bugi i zbędne dodatki. Ogólnie rzecz biorąc plugin jest do użytku lecz wymaga trochę poprawek!

Gildie By Grzegorz2047 & TheMolkaPL - Darmowe 

x

Gildie Grzegorza są to darmowe gildie. W Pluginie jest zawartych parę opcji między innymi są to Tagi nad głowami, automatyczne przydzielanie cuboidów, Możliwość podbijania innych gildii i więcej. Do zapoznania się z całym pluginem zapraszam na link powyżej!  :)

W mojej opinii ten plugin całkiem dobry jest w nim co prawda trochę błędów ale plugin jest jeszcze nie skończony jest cały czas poprawiany i ulepszany z wersji na wersje. Ogólnie rzecz biorąc plugin ma jeszcze trochę błędów ale jest cały czas aktualizowany i ulepszany!

Gildie By HugoZar - Darmowe

x

Gildie HugoZara są to darmowe gildie. W Pluginie jest zawartych dużo opcji są one w większości przydane. Przede wszystkich w pluginie znajdują się takie opcje jak. Cuboidy, Awansowanie na zastępcę, degradowanie, pvp w gildii, sojusze i wiele więcej. Do zapoznania się z cały pluginem zapraszam na link powyżej  :)

W mojej opinii ten plugin jest bardzo dobry, prawda jest taka że nie ma w nim za dużo błędów ani nie potrzebnych funkcji. Plugin jest cały czas aktualizowany i poprawiany przez twórcę co jest wielkim + dla niego i tego pluginu. Ogólnie rzecz biorąc plugin jest bardzo dobry i do użytku do tego dużo osób plugin poleca.

Znasz inny Autorski Plugin na Gildie którego tu nie ma?
Napisz mi link do tematu w prywatnej wiadomości na MPC lub w komentarzu!

UWAGA: Spis będzie na bieżąco aktualizowany!
Jeżeli spodobał lub przydał Ci się mój Spis Zostaw + pod Tematem to bardzo motywuje mnie do dalszej pracy i aktualizowania tematu a ciebie to nic nie kosztuje!

Zakaz Kopiowania fragmentów ani całego Spisu bez zgody twórcy!

COPARIGHT: TheBeden

d63.png

Opublikowano

Może i dobry spis, ale miło by było gdybyś dodał też pluginy płatne, które można kupić :).

Jak wyżej

Płatne

- tirex

- kamcio

- eastwestpl

- pspmarcin

- admin hiplay sprzedaje podobno

- serip (podobno zbugowane i nie działające ale ja tam nie wiem ;d)

- Karolinka (BukkitSmerf) ma dużą kolekcje pluginów na gildie oraz na jej profilu są chyba seripa 

Opublikowano

Witam. Możesz dodać OpenGuild :)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Gildie na bukkit.org PSCGuild ale ujowe ale darmowe! Wszystko niby jest ale tam są jakieś lagi z chatem złe pobieranie z bazy danych gildii czy coś ;).

Opublikowano

Może i dobry spis, ale miło by było gdybyś dodał też pluginy płatne, które można kupić :).

Tak, chcę też dodać płatne ale wczoraj już nie zdążyłem, dzisiaj spróbuję poszukać paru opinii na temat tych pluginów płatnych ;)

Jak wyżej

Płatne

- tirex

- kamcio

- eastwestpl

- pspmarcin

- admin hiplay sprzedaje podobno

- serip (podobno zbugowane i nie działające ale ja tam nie wiem ;d)

- Karolinka (BukkitSmerf) ma dużą kolekcje pluginów na gildie oraz na jej profilu są chyba seripa 

Zaraz poszukam tych pluginów i spróbuję jest tutaj dodać :)

Witam. Możesz dodać OpenGuild :)

Zaraz Dodam :)

Gildie na bukkit.org PSCGuild ale ujowe ale darmowe! Wszystko niby jest ale tam są jakieś lagi z chatem złe pobieranie z bazy danych gildii czy coś ;).

Wiesz co chodzi mi bardziej o gildie z MPC :)

d63.png

Opublikowano

Tego chyba na mpcforum nie ma ; ) Ale się przyda bo dużo jest tematów " Szukam autorskich gildii" Lajka Ci dam ;)

Dzięki wielkie za opinie, też tego nie widziałem na MPC dlatego to zrobiłem! :)

Prosiłbym o podsyłanie tematów do autorskich pluginów na gildie! Sam próbuje szukać ale jeżeli ktoś ma to proszę podać link na PW lub w komentarzu! :) ( Mogą być płatne lub Darmowe! )

@@EDIT Teraz jadę, gdy wrócę dorzucę plugin na gildie Grzegorza. Jeżeli macie pluginy podsyłajcie!

d63.png

Opublikowano

Gildie tirexa nie są płatne ;pp xx Ogólnie link nie jest mój ;p Dostałem od jakiegoś użytkownika ;3

Opublikowano

Nie rozumiem po co pobieracie gildie, które są ujowo napisane. ;-; Nie lepiej wziąć Factions, jest napisane obiektowo, i na pewno lepiej niż te wszystkie autorskie pluginy na gildie.

Żeby nie było, nie wiem jak jest z pluginami East'a, i PSP'era. Nie miałem ich więc nie wiem. ;-)

A tak btw. gildie HesterQ'a to największy bullshit ze wszystkich. xD Napisane w 3 klasach, a potem się EasyHard dziwi że ma lagi ^_^

Pozdrawiam.

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Dodaj gildie tirexa (nie są płatne, udostępnił je jakiś czas temu) i OpenGuild.

P.S: Wywal ten bullshit fush'a, bo on kompletnie nie nadaje się do użytku.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Nowe gildie FUSHA nie są bullshitem , ponieważ je używam. Nie mam zbytnio "bugów" działają okej. 

#Topic.

PvPGuild jeszcze :P

#Edit

Znacie jakiś plugin na gildie bez cubboidów? :P

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

@2up jakby co to w PVPGuild da sie je wyłączyć :P

@Edit  Dodaj tez spis skryptów na gildie :D

Jeżeli pomogłem , liczę na like ;)

Serwer TheWalls: >>>Klik<<<

Opublikowano

@patison234 Zastanowię się nad skryptami ale raczej nie...

A opublikował te gildie na MPC? Jeżeli tak to proszę o link!
Nie będę usuwał daje takie jakie znam, może komuś się przydadzą do czegoś tam ;)
A OpenGuild własnie dodaje :)

!AKTUALIZACJA!
Dodano nowy plugin na gildie By Grzegorz2047 OpenGuild.

Przypomina o podsyłaniu mi w prywatnej wiadomości lub w komentarzu gildii darmowych jakże i płatnych proszę aby podsyłane gildie miały swój temat na MPCforum z góry dziękuje! :)

d63.png

Opublikowano

Gildie tirexa nie są płatne ;pp xx Ogólnie link nie jest mój ;p Dostałem od jakiegoś użytkownika ;3

Dodaj skan, 1h.

//Brak

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Zapraszam do podsyłanie mi linków z pluginamy, przepraszam że nic nie dodałem ale nie mogłem wbić na MPC bo mnie przez przypadek firewall zbanował ale już wróciłem bo administracja to naprawiła :)

d63.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...