Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unturned nie działa - chwile po włączeniu okno gry się zamyka.

emilow12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem grę Unturned na steamie, ale po włączeniu na chwilę wyświetla się okienko i się zamyka. Ktoś miał tak samo lub wie jak to naprawić?

Opublikowano

Jaki system? Sprawdzałeś spójność plików albo coś kombinowałeś przy niej czy to za pierwszym razem się tak zrobiło?

Opublikowano

Polecam odinstalować i zainstalować grę jeszcze raz, miałem ten sam problem na początku, lecz zrobiłem tak jak napisałem i wszystko już poprawnie śmigało, najprawdopodobniej brakowało jakiegoś pliku. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

No właśnie nie spotkałem u mnie czegoś takiego. Być może powinieneś preinstalować grę, napisać czy nie zmieniałeś czegoś w systemie, lub ustawić zgodność systemu.

Opublikowano

Preinstaluj. Jak nie działa sprawdź czy trzeba aktualizować karte graficzną i dźwiękową. Albo masz słaby komp.

net3rr.jpg

Jeśli nie lubisz gier. Rozumiem. Ale mnie nauczyły Że Jak na swojej drodze nie masz wrogów to znaczy że idziesz w złą stronę

Jeśli myślisz "Ten koleś to świr, on lubi kuce" to wiedz że Gaben też lubi.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

nic nie trzeba sprawdzać .... Mam ten sam problem ale go rozwiązałem ­. Wystarczy wylogować się ze steama i jeszcze raz zalogować wtedy będzie działać

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nic nie trzeba sprawdzać .... Mam ten sam problem ale go rozwiązałem ­. Wystarczy wylogować się ze steama i jeszcze raz zalogować wtedy będzie działać

Działa thx.

Opublikowano

Zamykam zgodnie z pkt. 7 Regulaminu Lokalnego:

7. Jeśli w danym temacie zostanie napisany post który łamie regulamin a ostatni post był napisany 30 Dni temu temat zostaje zamykany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...