Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski plugin na nie dropienie cobla z stone

Gość KamiloPL1456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jak co, ale użycie paragrafów chcąc pokolorować systemowe wyrzucenie wiadomości do konsoli rozjebało mnie. W ogóle po co wyrzucasz najpierw wyrzucasz linijkę z Javy o włączeniu pluginu, a potem używając bukkitowej konsoli? Gdzie tu logika? Pomijam fakt, że Bukkit sam wyrzuca wiadomości o załadowaniu pluginu, więc bezużyteczne są takie wiadomości, chyba, że plugin jest bardzo zaawansowany i przy starcie wtyczki łączy się np. z bazą MySQL, wtedy warto wyrzucić informacje o próbie nawiązania połączenia i, czy próba się powiodła.

xdd miałem tom wiadomosć x2  Nie Bądzi taki mondry że używasz jakis paragrafów -.-

Opublikowano

@KamiloPL1456

xD

Nie wiem co odpisać na poprzednią wiadomość. Nawet się nie mogę z tego rozczytać, ale z tego co wyczytałem to:

- wziąłeś kod czyjegoś pluginu bez jego zgody

- dodałeś tam obsługę BarAPI, która i tak jest zrobiona ujowo, dlatego że: nie usuwasz paska po jakimś czasie, czyli gracz ciągle będzie miał u góry wiadomość o wersji tego plagiatu, lub o włączeniu/wyłączeniu cobbla. 

- do tego tutaj wszystko jest źle, część podał Ava powyżej

I do tego, jaki spam? To ty robisz spam swoim PLAGIATEM ;-)

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@KamiloPL1456

xD

Nie wiem co odpisać na poprzednią wiadomość. Nawet się nie mogę z tego rozczytać, ale z tego co wyczytałem to:

- dodałeś tam obsługę BarAPI, która i tak jest zrobiona ujowo, dlatego że: nie usuwasz paska po jakimś czasie, czyli gracz ciągle będzie miał u góry wiadomość o wersji tego plagiatu, lub o włączeniu/wyłączeniu cobbla. 

Pozdrawiam

@KamiloPL1456

xD

Pozdrawiam

Tam jest ustawione że po 4s znika pasek smoka -.-

BarAPI.setMessage(p, "§8[§aKCobble§8] §7Drop cobble zostal §cwylaczony !", 4);

Opublikowano

@KamiloPL1456 Sorki, mój błąd. ;-) Nie używam BarAPI. ;x

Ale to i tak nie zmienia tego że to plagiat...

sender.sendMessage("§8§m----------§8§l< §3§lK§2§lCobble §8§l>§8§m----------");
      sender.sendMessage("§7Plugin §8(§2KTolls§8)§7 Napisal §cKaMcIo1223");

Pomieszanie z poplątaniem, a do tego ten "Tolls" xD

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@KamiloPL1456 Sorki, mój błąd. ;-) Nie używam BarAPI. ;x

Ale to i tak nie zmienia tego że to plagiat...

sender.sendMessage("§8§m----------§8§l< §3§lK§2§lCobble §8§l>§8§m----------");
      sender.sendMessage("§7Plugin §8(§2KTolls§8)§7 Napisal §cKaMcIo1223");

Pomieszanie z poplątaniem, a do tego ten "Tolls" xD

xD Nie Zauważyłem xD

Opublikowano

@zastur123 No i co Ci to da że podzielisz na classy? (Czego i tak nie potrafisz zrobić, sądząc po twojej wypowiedzi "Miałem problem w pisaniu sender.sendMessage", taki plugin nie powinien być udostępniany na Polskim internecie! Dlaczego? Nie jest ani trochu rozbudowany, jak byś dodał jeszcze do tego drop, albo coś, to rozumiem, a tutaj jakiś dupn* plugin na "Nie dropienie cobbla",  a i tak btw, to temat powinien nazywać się "[DL] Autorski plugin - możliwość wyłączenia/włączenia dropu cobbla."

Opublikowano

Fajny plugin, ale mozna przeciez tez to w skrypcie napisac latwo...

Co w macie z tymi skryptami skrypty to gównoooooo a i do skrypta nie dodasz BarAPI

@zastur123 No i co Ci to da że podzielisz na classy? (Czego i tak nie potrafisz zrobić, sądząc po twojej wypowiedzi "Miałem problem w pisaniu sender.sendMessage", taki plugin nie powinien być udostępniany na Polskim internecie! Dlaczego? Nie jest ani trochu rozbudowany, jak byś dodał jeszcze do tego drop, albo coś, to rozumiem, a tutaj jakiś dupn* plugin na "Nie dropienie cobbla",  a i tak btw, to temat powinien nazywać się "[DL] Autorski plugin - możliwość wyłączenia/włączenia dropu cobbla."

Zaraz Ci pokaże nad czym pracuje link: http://scr.hu/2kr5/ulrup

@1361622928-U485574.pngref

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...