Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja 9.2 wychodzi już dziś!

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patchnoty:

Stug IIIChurchill ISU-100, IS HD
- drobne zmiany w modelach i interfejsie
- przywrócono mapę Święta Dolina
- buff VK 45.02 (B)
nowe medale
- odnowiona mapa: Prochorówka - porównanie
- rebalans mapy Murovanka
- rebalans mapy El Haluf
- jeszcze kilka zmian na mapach
dodano tryb Stronghold
- nerf WT E-100 oraz pocisków premium FV215b (183)

Źródło: http://www.dom1n.com/przyszle-patche/

Opublikowano

4 temat na ten sam temat. To samo

Pokaż mi 2 temat z informacją, że jutro wychodzi 9.2?

Opublikowano

No tam i uwdzie. Może niekoniecznie że jutro ale jest zawartość ta sama. Lepiej było by napisać na górze strony o aktualizacji i odnośnik do szczegółów. Bardziej zauważalne

Opublikowano

No tam i uwdzie. Może niekoniecznie że jutro ale jest zawartość ta sama. Lepiej było by napisać na górze strony o aktualizacji i odnośnik do szczegółów. Bardziej zauważalne

Jest podpięty, to wystarcza. Nigdzie nie ma informacji, że jutro, ani patchnotów tej aktualizacji. Jeśli się mylę, to proszę o link.

Opublikowano

Znów będzie problem z modami, a FV 183b nie będzie brany na CW.

Tu jest wszystko przejrzyście to o co chodzi?

Opublikowano

Mam nadzieje, że w znacznym stopniu poprawią El Haulf. Ta mapa jest stworzona dla camperów. Jedynie co niektóre osobniki myślące, wykorzystywały metodę zwaną flankowaniem.

Reszta jechała na środek mapy.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Mam nadzieje, że w znacznym stopniu poprawią El Haulf. Ta mapa jest stworzona dla camperów. Jedynie co niektóre osobniki myślące, wykorzystywały metodę zwaną flankowaniem.

Reszta jechała na środek mapy.

Teraz HT'ki będą mogły robić sidescrap, arta nie będzie aż tak groźna, ogólnie bardzo dobre zmiany.

Opublikowano

Łalalalalallalala.

@Topic.

Skoro Moja VK 4502 PB, Dostała nerfa, i mówią że będzie się lepiej sprawdzać.. To czy ludzie przejdą z E-75 na Tą VK?

Opublikowano

Chuja prawda, dalej będzie campa przez ht i mt

Jugens, nie wiem jak Ty, ale ja HT'kami jeździłem na mordownie.

Opublikowano

Podobno w 9.2 mieli poprawić zarobki bitew czołgów amerykańskich na + , i chuja. Zmienili tylko charakterystyke M46 Patton i M8A1

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Podobno w 9.2 mieli poprawić zarobki bitew czołgów amerykańskich na + , i chuja. Zmienili tylko charakterystyke M46 Patton i M8A1

Skąd te info? Nic nie mieli poprawiać.

Opublikowano

Nie chce sie czepiać ale sam to napisałeś. Temat: Co nas czeka w następnych aktualizacjach. Strona 20 :)

teusz0724k, w 22 Cze 2014 - 00:25, powiedział:snapback.png

A ja mam jedno zasadnicze pytanie  xD Kiedy zwieksza kase za przegrane i wygrane bitwy w Ameryce?! Ja moim M103 za wygrana bitwe i to jeszcze x2 jestem na - a co dopiero przegrac nim bitwe.... co to ma byc

W 9.2 usuwają ten tryb, aby go udoskonalić. A tak btw., po co grasz w ten tryb  xD?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...