Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Relase] Red Queen Sword Of Devil May Cry

Wrrpsol2i3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, ale i tak coraz blizej postępu ^^

Ja sciagam wlasnie 2010 , może się uda ^^

Nie wiem czy dużo osób wie jak zrobić zeby wypakowac pliki .gr2

ale ja to odkryłem ^^ (wazne ze samemu)

Opublikowano

Heh, ale i tak coraz blizej postępu ^^

Ja sciagam wlasnie 2010 , może się uda ^^

Nie wiem czy dużo osób wie jak zrobić zeby wypakowac pliki .gr2

ale ja to odkryłem ^^ (wazne ze samemu)

Backe = Yoseel ? :lol:

btw. wczoraj miecz mialem w ręce ale przedobrzyłem i wbił mi się w jaja ;) niedługo (prawdopobodnie dziś publikacja modelu) :P

było już lepiej, dziś skończe chyba ;)

prawieprawie.jpg

Opublikowano

Jak bedziemy mieli tyle modeli to wkoncu bedzie pelno nowych broni obiektow tylko ktos kto sie perfekcyjnie zna na tym i metin 3 :X

@Down dlatego przydalby sie ktos kto sie zna na tym perfekcyjnie.

Wkoncu beda modele obiektow takich jak domy/drzewa ktos wkoncu skompiluje to ludzie beda tworzyc nowe mapy wszystko z czasem.

wakow9.png
Opublikowano

F4K3R nie zrozumiałem Cie... ale popieram modeli będzie coraz więcej ;) ale MY pospolici modderzy, cheaterzy nie zrobimy i nie wydamy metin3 :D

ja sam planuje zrobić pare broni prócz tej ;) podziele się jeszcze paroma ;) w planach mam naprzykład wcześniej przedstawiony mecz dla sury lub coś w tym stylu ;) jednak myśle że zrobie też parę broni tylko dla siebie ;D

Opublikowano

O kurde ale pomysl xD

Fajnie jakby polacy wydali swoja wersje Metka.

Albo niech sie zgada 5/6 najwiekszych mozgow z Tworzenia serwow i niech zrobia porzadnego clienta z broniami itd.

I chinole beda zazdroscic ^_^

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^
Opublikowano

masz minusa :PPPP

Za to ze pare broni tylko dla ciebie ^.^

WIem

Przenies model troszeczke w lewo i do góry ^^

być może się uda ;D

Opublikowano

Nie mogę sobie poradzić aby umieścić broń idealnie w dłoni ;( a kichy nie dam przecież .... będe próbować jeszcze jutro ;( ale pomału mam tego dość <_<

moderatora proszę o zamknięcie lub usunięcie tematu i odliczeniu + z mojego profilu oczywiście .... jak zrobie to się podoziele trzymajcie kciuki :(

Staram się jak mogę ale 3dsmax'a znam od 2 dni... nigdy wcześniej się tym nie bawiłem ... wolałem grafike 2d i jeśli te próby skończą sie fiaskiem to chyba nigdy więcej nie wypowiem słów trzeci wymiar :(

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...