Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugie skrzydło Naxxramas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe skrzydełko, najlepszy jest loatheb. Super karta jeśli chodzi o przeciwników typu Miracle czy token druid

f8U07UQ.png

Opublikowano

Warto jest wydać 700g dla tych kart? Jestem nowym graczem w hs i 700g dla mnie to troche dużo, ale mogę pozbierać jeśli jest warto.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Warto jest wydać 700g dla tych kart? Jestem nowym graczem w hs i 700g dla mnie to troche dużo, ale mogę pozbierać jeśli jest warto.

Teraz na pewno nie wydawaj 700g na to skrzydło, w przyszłości sobie odblokujesz. Za gold, który masz graj areny.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Lepiej zainwestuj w areny bądź karty.

Opublikowano

Lepiej zainwestuj w areny bądź karty.

Zależy ile robi na arenie. Jak po 1-2 winy to się nie opłaca lepiej kupować paczki, natomiast już za 5-6 winów na arenie są fajne nagrody.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Zależy ile robi na arenie. Jak po 1-2 winy to się nie opłaca lepiej kupować paczki, natomiast już za 5-6 winów na arenie są fajne nagrody.

Nie opłaca się kupować paczek. Jeśli ktoś nie umie grać na arenie, to powinien pobrać program Arena Value. Dzięki temu będzie miał bardzo dobry deck, a po paru arenach z przyzwoitym deckiem łatwo można się nauczyć grać.

Yykfu5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...