Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SU-122-44, a Dicker Max

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chcę sobie kupić mój pierwszy czołg premium bo mi zaczyna brakować kredek na utrzymanie IX i X tierow :<

Chcę kupić któregoś z TD wymienionych w temacie.Co możecie mi o nich powiedzieć ?

który lepiej zarabia ? (gram bez premki)

który ma lepsze losowania ?

no i oczywiście który sprawia większy fun ;)

Niech wypowiedzą sie osoby które te czołgi mają, a nie usłyszeli od sąsiada jaki to jest fajny albo nie fajny.

Feel the beat!

Opublikowano

Lepiej żeby wypowiedziała się osoba znająca na grze, bo nie trzeba mieć czołgu, aby się na nim znać.

Dicker Max jest słabym czołgiem. Nie jest w ogóle wart uwagi. Suka to bardzo dobry i przyjemny zarabiaczek. Jeśli Cię na nią stać, to serdecznie polecam. Ma pancerz, działo, mobilność i camo.

Opublikowano

Dicker staje się fajnym czołgiem gdy bedziesz miał na nim żarówe i camo bardzo często można natłuc nim fajne wyniki , zarobki natomiast są przeciętne , dużo kosztują pociski , naprawa tania . Jeżeli chodzi o su 122-44 to przyjemny czołg z kapryśnym pancerzem , zdarza się ze przebijają nas jakies lolki z 6 tieru a przebić nas nie mogą ht 7 tieru . Losowania su są różne , jest dzień że większość na topie a czasami większość na dole . Zarobki jak na prem tanka 7 tieru przyzwoite , tylko niestety trzeba wozić z 4-5 pestek złotych na wypadek gdy wylosuje nas na 9

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak gram z kolegą w SU-122-44 to najczęściej na VIII poziomie nas losuje (a dziś ładnie z tym kolegą wbiłem ten medal co się medem - tu t-34-1 - niszczy 2 ciezkie czolgi 2 poziomy wyzej) :). Czołg genialny... A dicker Max nie warty uwagi... Papier po bokach... Najbardziej się go boję jak jade papierowym czołgiem. wystrzeli objazd i po nim ;-;

Opublikowano

Ja Ci polecam D,Max. Grałem nim na teście gdzie napierdzielają z golda to dla mnie był przyjemny. Za wygrany mecz z dobrym dmg wyciągłem 35k a z premium 52k. Uważam że czołg fajny. Troszkę przypomina VII do Waththafucka

Opublikowano

Ja Ci polecam D,Max. Grałem nim na teście gdzie napierdzielają z golda to dla mnie był przyjemny. Za wygrany mecz z dobrym dmg wyciągłem 35k a z premium 52k. Uważam że czołg fajny. Troszkę przypomina VII do Waththafucka

A grałeś suką? Ona jest rewelacyjna. Dużo lepsze działo, o niebo lepszy pancerz, lepsza mobilność, podobne camo. 

Opublikowano

A grałeś suką? Ona jest rewelacyjna. Dużo lepsze działo, o niebo lepszy pancerz, lepsza mobilność, podobne camo.

Grałem. W sumie te + suki są zaledwie 3-6 % lepsze. Czołg też przyjemny

Opublikowano

Suka jest droższa, ale łatwiej nią zarobić i więcej idzie nią zarobić. Jeśli czołg 100% lepszy jest dla Ciebie 5-6% lepszy, to nie moja wina.

Opublikowano

Dicker max też jest porządny tylko trzeba umieć grać papierowymi tk-kami , lecz patrząc na całokształt ja na twoim miejscu brałbym su 122-44 , ponieważ idzie nim zarobic oraz jest fun z gry a to najważniejsze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dicker max też jest porządny tylko trzeba umieć grać papierowymi tk-kami , lecz patrząc na całokształt ja na twoim miejscu brałbym su 122-44 , ponieważ idzie nim zarobic oraz jest fun z gry a to najważniejsze

Suką można grać tak jak D-Maxem, a efekt będzie lepszy.

Opublikowano

Na Teście grają gracze z RU, którzy grają gorzej niż boty, wiec nie sugeruj się nim. ;)

SU-122-44 to dosyć fajny czołg, który ma epickie działo z przeładowaniem 6 sekund i strzelające średnie po 390. Pancerz coś tam odbija, a najwięcej górny. Czołg mobilny i polecam Ci go.

Mnie losuje zwykle na IX, ale jako tako daję radę tylko ja nie potrafię go wykorzystać.

Opublikowano

Lepiej żeby wypowiedziała się osoba znająca na grze, bo nie trzeba mieć czołgu, aby się na nim znać.

Dicker Max jest słabym czołgiem. Nie jest w ogóle wart uwagi. Suka to bardzo dobry i przyjemny zarabiaczek. Jeśli Cię na nią stać, to serdecznie polecam. Ma pancerz, działo, mobilność i camo.

A ja właściwie mam inne zdanie co do tej gry, Obchodziłem już 14 000 bitwę na moim koncie, i Nie powiem, Mam te 2 czołgi. Dicker max, ładnie się sprawuje, szybko ładuje, Tylko pancerz ma kiczowaty :/, A Suczka, Ładnie ładuje, pakuje we wszystko po 390 czasem 430, I ładne camo.

Nie jestem w stanie ci tego określić, Może i dicker max jest dobrym czołgiem pod względem działa, ale SU Wyprzedza wszystko.

Opublikowano

DMax jest dobrym czołgiem, camo i fajne działo, ale Suka jest po prostu lepsza, ma więcej zalet, no i jest na wyższym tierze więc lepiej zarabia. Bierz sukę, a najlepiej dozbieraj do JgTiger'a 8,8 bo on zarabia najlepiej w całej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...