Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajne, start był o 19 i już gra 26 osób, ładnie zbalansowany drop, fajne dodatki. Polecam

Opublikowano

@Off-Topic

Nie spamuje tylko ostrzegam

@"Info?!.O.o"

Ponieważ chce was ostrzec przez konsekfencjami ze strony Mojangu.

Vip z kilkoma dodatkami ? Itemki na przykład ? To właśnie jest Pay2Win..

Sorki za offtopic ale jak widzę ludzi których inteligencja wynosi poniżej 90 to po prostu muszę to skomentować a więc do rzeczy. EULA to jest jakieś gówno co ma głównie na celu wystraszyć ciebie czyli człowieka z niskim IQ i być może pozamykać jakieś naprawdę duże serwery 10.000 slotów które łamią tą zasadę tak jak wyżej NAPISAŁEŚ 1 - 2 SIERPIEŃ polecam czasami popatrzeć do kalendarza przed wstawieniem postu .. Prz czym mojang nie może nic ci robić ponieważ EULA  jest to umowa podpisałeś coś takiego ? Jeżeli tak to masz się czego bać jeżeli nie to nie spamuj bo innych to po prostu irytuje i gów** obchodzi. Myślisz że jeżeli postawisz sobie serwer na swojej maszynie to mojang przyjedzie do ciebie do domu i ci go wyłączy ?? Proszę ci przed napisaniem czegoś takiego pomyśl z 10 razy a najlepiej zapytaj się kogoś bardziej rozumnego od ciebie .. To tyle..

@topic Serwer całkiem fajny podoba mi się to że END jak na większości serwerów jest zamknięty to tutaj mnie mile zaskoczył. Ale nie gram tam ze względu na dość duży border i mała liczbę graczy. Poprawdzie wypadanie coinsów bo można ja tzw Farmić na koledze tak samo z rankingiem :)

Opublikowano

Wszystko pięknie śmiga, jest mobarena.

Wbijajcie bo nie ma czasami kogo zabijać ;d

Jest przewaznie 10/50

Opublikowano

Bardzo dobrze wykonana grafika, prezentacja zachęca, więc na pewno wbiję. Chciałbym dowiedzieć
się czy na najbliższy czas będą planowane jakieś eventy?

Opublikowano

Bardzo dobrze wykonana grafika, prezentacja zachęca, więc na pewno wbiję. Chciałbym dowiedzieć

się czy na najbliższy czas będą planowane jakieś eventy?

Jeśli pojawi się dużo osób, automatycznie tworzymy eventowe gianty, z których dropią ciekawe itemy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...