Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BackPack 1.7.2

kick959

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam mały problem z modem BackPack 1.7.2  mod pięknie działa z jednym wyjątkiem DODAJE SS:

1. post-876236-0-34563800-1406739499_thumb.jpg

2. post-876236-0-50336300-1406739501_thumb.jpg

3. post-876236-0-30354800-1406739502_thumb.jpg

Bardzo proszę mi powiedzieć co mam z tym zrobić i czy to będzie widoczne w trybie survival czy tylko na Creatiwie to jest wyświetlane bardzo proszę o odpowiedz.

Minecraft ma zainstalowaną Rekomendowaną wersje Forga na 1.7.2 oraz jave 1.8.0.11 od razu mówię że bawiłem się wersjami javy ale bez skutku proszę o pomoc

Z góry dziękuje.

Windows Vista Home Basic wersja 32-bitowa 4gb ram"u

Opublikowano

Czyli że plecaki tak jakby mam wszystkie i nie mam się tym przejmować tak ?

Ewentualnie czy dało by się to zmienić bądź czy jest jakaś inna wersja tego moda na 1.7.2  poprawiona ?

Opublikowano

Czyli że plecaki tak jakby mam wszystkie i nie mam się tym przejmować tak ?

Ewentualnie czy dało by się to zmienić bądź czy jest jakaś inna wersja na 1.7.2  poprawiona ?

Kiedyś wersja poprawiona wyjdzie, ale samo 1.7.2 ma masę błędów i bardzo zalecam przejście na 1.7.10 - jedyne brakujące mody to ThaumCraft i RailCraft, ten drugi ma już wersję prywatną beta na 1.7.10 więc wyjdzie prędko.

Współtwórca moda BuildCraft.

Opublikowano

Kiedyś wersja poprawiona wyjdzie, ale samo 1.7.2 ma masę błędów i bardzo zalecam przejście na 1.7.10 - jedyne brakujące mody to ThaumCraft i RailCraft, ten drugi ma już wersję prywatną beta na 1.7.10 więc wyjdzie prędko.

Tak wiem że jest wersja 1.7.9.10 ale brakuje modu MoCreatures który jest na 1.7.2 szukałem go i na 1.7.9.10 nie znalazłem jest jakiś odpowiednik tego moda ?

Opublikowano

Tak wiem że jest wersja 1.7.9.10 ale brakuje modu MoCreatures który jest na 1.7.2 szukałem go i na 1.7.9.10 nie znalazłem jest jakiś odpowiednik tego moda ?

Ogólnie Mo' Creatures jest jednym z dwóch modów (drugi to OptiFine), którego nie wolno publicznie rozprowadzać w paczkach; ponadto jest dość... kiepski. Jest kilka alternatyw, np. More Nature, Lycanite's Mobs, itd.

Współtwórca moda BuildCraft.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...