Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille Konne

maniek12121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem dzisiaj jakieś pliki z MPC, ale nie wiem dlaczego nie widze skili konia w grze, jak usiade na niego i klikne skill to nic sie nie dzieje. 

Jakie pliki odpowiadaja za animacje lub działanie skilli, dzieki za odp.

Opublikowano

Ikonki skilli - ETC
animacje - PC/PC2

Najlepiej będzie jak wkleisz syser z klienta po zapisaniu błędów użycia umiejętności.

Opublikowano

Ikonki skilli - ETC

animacje - PC/PC2

Najlepiej będzie jak wkleisz syser z klienta po zapisaniu błędów użycia umiejętności.

Podmienilem skille z innego Clienta i nadal nic, sprawa wyglada tak, ze jak nie jestem na koniu i klikne skill, wyskakuje informacja, że nie mogę użyć bo nie jestem na koniu... Ale jak juz siade na niego, to brak informacji, nawet w syserr nic nie ma ... 

w Cliencie mam takie bledy 

0731 12:35:58916 :: skillGetAffect - Strange Formula [Krycie Się]
0731 12:36:33541 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0731 12:36:39730 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[9010] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/historian/historian.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0731 12:36:39780 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[9000] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster/dragon_npc/dragon_npc.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0731 12:36:39780 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[9000] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster2/dragon_npc/dragon_npc.msm] ERROR. Will Find Another Path.
Opublikowano

Musi coś być w syserr. Zaktualizuj go po wciśnięciu skilla konnego. To wszystko wygląda jakby skill się załączał, ale ty go nie widzisz bo nie masz do niego plików. Jednak jeżeli ten syserr na 100% nie wyświetla tego błędu to tak jakbyś w ogóle nie miał żadnych wpisów na tego konia. Wtedy najlepiej zmień klienta. Spróbuj pobawić się też z PC/PC2, tam są skille konne i w ogóle animacje skilli. Może coś tam Ci się walnęło jak coś zmieniałeś/dodawałeś np. zbroje. Powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...