Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top 3 junglerów po nerfie

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie na nerfa nie zasługuje,lucian zasłużył jako adc ale j4.No nie wiem ziomuś,jest bestią ale do okiełznania :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Czemu zawsze każda postać, która jest dobra według niektórych logiki zasługuje na nerfa?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Bo sensus to rage kid i zawsze quit,jak enemy j4 feed ;D 

A tak na poważnie,bo ludzie po prostu TAK TAK,płaczą bo enemy jest za dobry bo gra j4,grają jeden raz przeciwko j4 przegrali,następy raz enemy j4 znowu lose.

Jak mają problem to niech go banują albo sami pickują,ależ problem.Na wszystko jest kontra,dla mnie yasuo nie potrzebował nerfu,bo team pod cc i  pa pa yasuo :D 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Bo sensus to rage kid i zawsze quit,jak enemy j4 feed ;D 

A tak na poważnie,bo ludzie po prostu TAK TAK,płaczą bo enemy jest za dobry bo gra j4,grają jeden raz przeciwko j4 przegrali,następy raz enemy j4 znowu lose.

Jak mają problem to niech go banują albo sami pickują,ależ problem.Na wszystko jest kontra,dla mnie yasuo nie potrzebował nerfu,bo team pod cc i  pa pa yasuo :D

na moje szczescie to akurat ja kradne j4 i niszcze przeciwników

dodałbym do mojej listy junglerów kha zixa jeszcze

j4, rengar, kha zix

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...