Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top 3 junglerów po nerfie

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech w tym temacie wypowiadają się platyna+, bo zalezy mi na rzetelnej informacji.

Powiedzcie mi, czy top 3 junglerów poprzedniego sezonu nadal jest w top 3, czy z tej topki wyśli? Mowa oczywiscie o lee sinie, elise i evelynn. 

Co do lee sina to ten nerf nie powinien boleć jak w przeciwnym teamie nie maja duzo postaci polegajacych na autoattackowaniu, tak mi sie wydaje

XrgAYyk.png

Opublikowano

No w sumie masz racje, trochę za szybko temat założyłem. Zapytam przy okazji: Co sądzicie o Wukongu w jungli? Opłaca się tym grać po nerfie Q?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Lee Sin, Rengar, J4

Moim zdaniem już się nie opłaca. :)

Opublikowano

No w sumie masz racje, trochę za szybko temat założyłem. Zapytam przy okazji: Co sądzicie o Wukongu w jungli? Opłaca się tym grać po nerfie Q?

nie mówie że trzeba poczekać na wszystkich junglerów, tylko na trzeciego, j4 aktualnie był strasznie mocny w poprzednim patchu a teraz jeszcze lepszy jest

<>

Opublikowano

Dla Elise zmniejszony zasięg używania spider E o 140~ i zmienjszono trochę szerokość kokona. Nerf nerfem jednak z DMG nic nie ruszyli. Nadal będą nią grać. Lee sin nadal ma w sobie dmg, jednak brak redukcji as trochę zaboli.

Co do Evelynn, nerf słuszny, była zbyt op junglerem z tym dużym dmg w early grze.

J4 będzie dobrym junglerem też.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

nie mówie że trzeba poczekać na wszystkich junglerów, tylko na trzeciego, j4 aktualnie był strasznie mocny w poprzednim patchu a teraz jeszcze lepszy jest

buffowali coś w jarvanie? :O Chyba, że chodzi Ci o to, że jest mocny pod tym względem, że ci topowi stali się słabsi

XrgAYyk.png

Opublikowano

buffowali coś w jarvanie? :O Chyba, że chodzi Ci o to, że jest mocny pod tym względem, że ci topowi stali się słabsi

tak właśnie dlatego i dlatego że on outdamaguje całą reszte junglerów

<>

Opublikowano

Lee sin nadal ma w sobie dmg, jednak brak redukcji as trochę zaboli.

TROCHĘ zaboli? To jest usunięcie 60% as reduction na ostatnim lvlu xDD. R.I.P lee na topie pod E, teraz nie zabije praktycznie żadnego adc 1v1. Aż mi się go szkoda zrobiło jak przeczytałem ten nerf. Czas zmienić avatar. avatar_215.png?dateline=1388511103

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Niech w tym temacie wypowiadają się platyna+, bo zalezy mi na rzetelnej informacji.

Powiedzcie mi, czy top 3 junglerów poprzedniego sezonu nadal jest w top 3, czy z tej topki wyśli? Mowa oczywiscie o lee sinie, elise i evelynn. 

Co do lee sina to ten nerf nie powinien boleć jak w przeciwnym teamie nie maja duzo postaci polegajacych na autoattackowaniu, tak mi sie wydaje

LeeSin kontrowal Fiorę, teraz bedzie na odwrot :D

Cieszy mnie tez to ze zmiejszyli dmg lux z ulta bo to masakra jest.... Niby znerfili wyczerpanie, ale i tak jest bardzo op na topa

PS. Moim zdaniem powinni zajac sie Aatroxem oraz Renektonem.

Opublikowano

LeeSin kontrowal Fiorę, teraz bedzie na odwrot :D

Cieszy mnie tez to ze zmiejszyli dmg lux z ulta bo to masakra jest.... Niby znerfili wyczerpanie, ale i tak jest bardzo op na topa

PS. Moim zdaniem powinni zajac sie Aatroxem oraz Renektonem.

lee sin i tak był słąby przeciw fiorze, od kiedy fiora wyszło to dawała mu rade...

tak sobię myśle że evelynn dalej moze byc mocna

<>

Opublikowano

Udyr jest w meci,a nikt nim nie gra

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Trzeba poczekać,nervarien robi omówienie patchu ale jest na woodstocku,on by podał co się by teraz sprawdzało na jungle po 4.13 patch.

Według mnie:

1.Rengar

2.Jarvan IV

3.Eve-ale dostała nerfa earle game i nie będzie się teraz dobrze biła jak nie zrobi z 2 itemków.

4.Ellise nadal

Tu coś znalazłem - 

http://forums.oce.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=72590

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Bo Udyrem sie carruje solo gre ( jak sie umie oczywiscie), a teamfight ma lepsze w late jak już ma jakies itemy pod tanka, ale tak to enemy ADC je na kilka QQ i Fenixa.

Opublikowano

J4 na pewno. A pozostali to zależy.. pod SoloQ to Skarner i Fiddle jest mocny jak potrafisz grać. Nawet w D1 streamerzy go odpalają.

W teamówkach to Warwick jest dobry [wyfarmiony] oraz Udyr. W SoloQ serio ciężko się nimi wyfarmić bo ludzie nie potrafią grać u boku takich junglerów bo wymagają ganków. Ewentualnie Udyr pod tigera i lizarda w SoloQ dobry.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

J4 to mój main, on chwilowo miażdży każdego w jungli. Teraz zapewne znerfią i jego, chociaż dostał bufa i przez jeden sezon był niemal niegrany... Dla mnie zmiejszenia szerokości kokona to plus. Wiele razy trafiałem w miniona, zamiast w przeciwnika. Lee wiele nie stracił, po prostu nie ma sensu go brać do teamu, jeśli enemy ma w cholere postaci a as'em (Yasuo, Trist etc.). Jak dla mnie top 3 to Jarvan, Lee, Elise. Na 4 miejscu dalej zostaje Evelynn z Maokaiem. Na 5 Pantheon i Kha'Zix.

Opublikowano

@AveRa

Nie znerfią j4 bo jest zbalansowany,ale earle miażdży i spokojnie możesz iść 2lv na enemy reda/blue i się z nim pobić,zbierzesz killa i buffy,może spierdolisz jak ci nie przyjdzie enemy top albo bot XDD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@AveRa

Nie znerfią j4 bo jest zbalansowany,ale earle miażdży i spokojnie możesz iść 2lv na enemy reda/blue i się z nim pobić,zbierzesz killa i buffy,może spierdolisz jak ci nie przyjdzie enemy top albo bot XDD

zbalansowany?

nie wiem czy żartowałeś, ale nie wydaje mi się

jeśli bierzesz na j4 runki na penetry to pasywka jest jeszcze mocniejsza, a jak kupisz tłuczek to już każdego outdamaguje

lizard + tłuczek + buty + tankowate itemy zabijasz wszystko i nie giniesz

musi byc znerfiony

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...