Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 hangary okolicznościowe z 9.2!

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- pierwszy z okazji rocznicy WG.

iaP82w9.jpg

mRiEiZB.jpg

u31tkbS.jpg

VEKNa3z.jpg

NveqCBr.jpg

- drugi przeznaczony na 15 sierpnia – obchodzona w Azji rocznica kapitulacji Japonii.

hwTwtVm.jpg

5OiJ8fA.jpg

X8vCEMk.jpg

vfxP8R7.jpg

1bghTcX.jpg

bMUZHAo.jpg

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/nowe-hangary-9-2/

A z tego co wiem, 15 sierpnia to jest Święto Wojska Polskiego, a nie jakieś chińskie kapitulacje.

Opublikowano

To Chin czy Japonii w końcu? Po za tym kapitulacja Japonii jest dość ważną datą bo zakończyła ostatecznie drugą wojnę światową. Dzień WP może i jest ważny ale na nas a nie zapominajmy że w World of Tank Polacy nie są jedyną społecznością graczy. Po za tym to ten temat chyba powinien się znaleźć w dziale Media :P

76561198001815076.png
Opublikowano

To Chin czy Japonii w końcu? Po za tym kapitulacja Japonii jest dość ważną datą bo zakończyła ostatecznie drugą wojnę światową. Dzień WP może i jest ważny ale na nas a nie zapominajmy że w World of Tank Polacy nie są jedyną społecznością graczy. Po za tym to ten temat chyba powinien się znaleźć w dziale Media :P

Japonii, ale dla mnie wszystko co w Azji i nie jest Rosją to Chiny. Tak żyje się łatwiej.

To ja chcę w takim razie Hangar z okazji Matki Boskiej Zielnej -_-

Nie będę wrzucał do Mediów, bo tam nikt nie zagląda i ten dział ogranicza się do wrzucania filmów przez youtuberów i chwalenia się powtórkami. Nie będę usuwał działu, bo jednak ten 1 ważny temat jest.

Opublikowano

Najbardziej mi podoba się pierwszy. Prawdopodobnie zostawię go sobie na dłużej. Tylko ciekawe czy hangary będą żarły tyle samo FPS'ów co wcześniejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...