Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedostępne skórki

Gość ʞɔɐqǝɯoɔןǝʍ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wie ktoś może czy kiedykolwiek będą dostępne skórki championship? Pytam z racji tego że strony ze skinami już nie działają. Jeżeli ktoś się orientuje lub coś widział to niech napisze.

Jeżeli jednak da się gdzieś kupić te skiny, to proszę o linka.

Opublikowano

Raczej wątpię, myślę że Championship J4 np. czy Riven już nie będą dostępne. Według riotu

Ale pewnie jak im bieda w dupe zawieje to po 2000 RP dadzą championshipy, wszystko możliwe

Opublikowano

Nie da się już kupować skinów za kod, kiedyś na pewno będą dostępne te niedostępne xD Na Garenie taki Tresh Championship za 200 rp xD

Opublikowano

Riven nie, ale Thresha można wylosować z mystery gifta.

Miałem Riven, ale konto na urlopie do 2500

Opublikowano

Raczej wątpię, myślę że Championship J4 np. czy Riven już nie będą dostępne. Według riotu

Ale pewnie jak im bieda w dupe zawieje to po 2000 RP dadzą championshipy, wszystko możliwe

nie ma czegoś takiego jak championship j4 ;)

victorious skiny - j4 janna elise nie są osiągalne

Reszta myślę że może trafić się z mystery giftów, łącznie z black alistarem (chyba najdroższy skin). Skoro znajomemu trafiła się Noxus Poppy (niedostępna) a mi Riot Graves to znaczy że jest to możliwe ;p

167161466687770313241.png

Opublikowano

Mogę cię nawet zaprosić na friends i pokazać na customie jak już takie dochodzenie robisz. Nie jest z neta, mogę ci nawet zrobić screena z nickiem na pw. Dla mnie nie ma problemu.

lepiej byś jej pokazał w grze :)  bo zrobić SS potem podmienić nicki każdy może :) wystarcz paint

32984651300858722438.png

Opublikowano

Mogę cię nawet zaprosić na friends i pokazać na customie jak już takie dochodzenie robisz. Nie jest z neta, mogę ci nawet zrobić screena z nickiem na pw. Dla mnie nie ma problemu.

Mnie zaproś, nick ometek.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Co do Mystery Skinów to Rioty można na pewno dostać. Znajomy dostał ode mnie Riot Nasusa 3dni temu. Sam dostał firefighter tristane :D

MPC <3

Opublikowano

Fajnie jak by tą skórkę NocTurna przywrócili na Hallowen. Nie pamiętam jak sie nazywała bo już dawno ją usuneli ale była najlepszą skórka do noca.

Opublikowano

lel mam nadzieje ze nigdy nie beda dostepne, bo gracze ktorzy je maja ladnie by sie zdenerowowali tak samo jak dali skinki z 2011/12 z Bożego Narodzenia do sprzedaży ...

arl wez tam idz rankedziki pograj, a nie glupie tematy zakladasz xD

Pozdrawiam

6NOSmPU.jpg

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Takie skiny jak ty mówisz czyli championship thresh/riven oraz zwycięska janna/jarvan/ellise nie będą już dostępne.Nie mogą być wylosowane z mystery giftów,tylko thresh może być.

Tak samo seria pax nie może być wylosowana z mystery giftów.

Ale TPA,Riot mogą być a także te co są w skarbcu skórek klasycznych np. nidalee lamparcia 

PS - straszny nocturne był dostępny w to halloween bo przywrócili z 2011/2012 ^^

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...