Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak pancerza, nie wygląda na mobilny, tragiczne działko. Kolejne miejsce w garażu, tyle w temacie.

Opublikowano

Brak pancerza, nie wygląda na mobilny, tragiczne działko. Kolejne miejsce w garażu, tyle w temacie.

Czego się spodziewałeś po WG?  II-go tierowego T34? Może dostanie małego buffa jak T7 Combat car. 

Opublikowano

Czego się spodziewałeś po WG?  II-go tierowego T34? Może dostanie małego buffa jak T7 Combat car.

Akurat czołgi-prezenty II tierowe spełniają wyśmienicie swoją rolę. Nie są jakimiś zarabiarkami a funtankami :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Akurat czołgi-prezenty II tierowe spełniają wyśmienicie swoją rolę. Nie są jakimiś zarabiarkami a funtankami :)

W żadnym wypadku nie chodzi mi tu o zarabianie, wystarczy popatrzeć na parametry które zwiastują, że ten czołg to będzie crap.

A i w weekend szykują się zniżki 15% na zakup IX i X tierów ;) 

Opublikowano

Ten czołg pewnie będzie do sprzedania za 150 tysi? ;D

Ta, każdy taki lolek jest do sprzedaży za 150-200k.

Opublikowano

Czołg od WG=Miejse w garażu+180k

Kolejny szajs

Są ludzie którzy kolekcjonują loltanki premium (@marvelus113 ). Dla nich każdy czołg dobry :)

Opublikowano

Bo każdy ma swoje zalety, t2lt bestia, ltp bestia, tetrach bestia

A T7 CC? Ten brytyjczyk? Do LTP się zgodzę, jest to jedyny czołg 3t jaki posiadam i jest bardzo przyjemny.

Opublikowano

Bo każdy ma swoje zalety, t2lt bestia, ltp bestia, tetrach bestia

te czołgi są takie op że Xt z końca mapy przebijają

Ach, te BESTIE ;)

Opublikowano

te czołgi są takie op że Xt z końca mapy przebijają

Ach, te BESTIE ;)

Jak na swój tier są bardzo przyjemne ;)

Z tego co wiem nie muszą przebijać Xt z końca mapy, m.in. dlatego, że z nimi nie walczą.

Opublikowano

Jak na swój tier są bardzo przyjemne ;)

Z tego co wiem nie muszą przebijać Xt z końca mapy, m.in. dlatego, że z nimi nie walczą.

Nie muszą lecz mogą ;)

Opublikowano

Kto wie może przynajmniej będzie szybki  ewentualnie będzie na złoto. xD

ok. 40 V-Max, do tego pewnie słabe przyspieszenie.

Opublikowano

ok. 40 V-Max, do tego pewnie słabe przyspieszenie.

Jedynie działo jest w miarę dobre, bo posiada 40 penetracji i skupia 2 sekundy. Celność słaba jedynie HP ma dosyć sporo.

Opublikowano

Nie wiem co ty Juri masz do tego tanka. Działo na te tiery genialne (na co ci więcej pene? T18? Umiem grać i wiem gdzie celować).

Mobilność ujdzie

Camo pewnie będzie dobre.

Mi się tam podoba. :)

Opublikowano

Mmmm.. Kolejne 180k w kieszeni, mniej kasy zarabiania na Mausa.

@Topic.

Kolekcjonerów dużo nie będzie, czołg stanie się popularny max 1-2 miesięcy, później będzie mało widoczny jak T1E2 Lub LTP.

Opublikowano

@Gryk niektórzy mają ich sporo w zapasie, np. ja kupiłem prawie 20 podczas przeceny 66%. Tak więc ja zachowam sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...