Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy początkujący powinien palić karty?

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pykam trochę w tą giereczkę i mam pytanie, czy dobrze robię - chodzi o to, że  wszystkie karty jakie dostanę z expert packów zamieniam w pył, a ten pył zamieniam na karty do decku "zoo warlock". Czy nie będę potem tego żałował?

Opublikowano

Jako początkujący nie powinieneś palić kart. Przeczytaj mój poradnik, link w sygnaturze. Przez niewiedzę możesz spalić jakiegoś dobrego epika lub legendarną kartę, ogólnie nie polecam palenia kart początkującym, nigdy nie wiesz jakim deckiem będziesz chciał grać np. za miesiąc. Graj areny, tam zdobędziesz pył i karty.

Yykfu5r.png

Opublikowano

co będziesz żałował skoro pewnie nie znasz/nie pamiętasz nazw kart, które spaliłeś ?

dobrze jest palić nadliczbowe karty ale z nich wiele pyłu nie ma ;d

Hejo

Opublikowano

co będziesz żałował skoro pewnie nie znasz/nie pamiętasz nazw kart, które spaliłeś ?

dobrze jest palić nadliczbowe karty ale z nich wiele pyłu nie ma ;d

Jeśli @Landiago będzie chciał dłużej pograć w Hearthstone'a to na pewno w przyszłości zorientowałby się, że spalił np. jakąś dobrą legendarną kartę, a 1600 pyłu to jednak sporo, szczególnie dla początkujących,

Yykfu5r.png

Opublikowano

Jeśli @Landiago będzie chciał dłużej pograć w Hearthstone'a to na pewno w przyszłości zorientowałby się, że spalił np. jakąś dobrą legendarną kartę, a 1600 pyłu to jednak sporo, szczególnie dla początkujących,

No mi legendy nie dropią niestety :( Dzisiaj 3 expert packi i 1 arenka i same gówna.

Opublikowano

No mi legendy nie dropią niestety :( Dzisiaj 3 expert packi i 1 arenka i same gówna.

Nie spodziewaj się, że w trzech paczkach akurat znajdziesz legendę :P. Przy 20 paczkach można przewidywać przynajmniej jednej, choć pewności nigdy nie ma.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Nie spodziewaj się, że w trzech paczkach akurat znajdziesz legendę :P. Przy 20 paczkach można się spodziewać przynajmniej jednej, choć pewności nigdy nie ma.

Otworzyłem już z 30 packów ;p

na starym koncie miałem Ysmere ale nie pamiętam jakie imię i nazwisko podałem i nie mogłem odzyskać acc xD dobra close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...