Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony przywoływacza

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo problem z ikonkami. Bo np. ja zagrałam 5 rozgrywek Assa i nie dostałam, a pewna osoba zagrała RAZ mid'a jako magic i dostała ikonkę... :mellow:

Opublikowano

Albo problem z ikonkami. Bo np. ja zagrałam 5 rozgrywek Assa i nie dostałam, a pewna osoba zagrała RAZ mid'a jako magic i dostała ikonkę... :mellow:

Ja wbiłem trzy gry morganą na supporcie, miałem wbijać dwie kolejne ale przeczytałem komunikat, rito to tymczasowo wyłączyło pewnie ze względu na tego typu błędy.

Opublikowano

Trzeba zagrać 5 gier assasynami, potem tankami itd. czy 5 gier na team builderze?

@Edit

Nieważne, nie potrafię czytać  <_<

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Trzeba zagrać każdym typem postaci po 5 gier, czyli jak chcesz mieć wszystkie ikony musisz zagrać 30 gier.

Ja już dzisiaj otrzymałem ikone ;)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Trzeba zagrać 5 gier assasynami, potem tankami itd. czy 5 gier na team builderze?

@Edit

Nieważne, nie potrafię czytać  <_<

Wejdź w dział League of Legends Tutoriale,specjalnie dla ciebie napisałem jak to zrobić ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

A ja takie pytanko mam czy trzeba zagrać 5 gier z rzędu np. supportem i wtedy się liczy? czy można tak sobie "skakać" np. 2 supportem 1 assasynem 1 strzelcem znowu 2 supportem

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...