Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam: EKIPY DO GRY
Serwer: ASCARIAL S2
Królestwo: SHINSOO
Mój level: POCZATKUJACY
Moja profesja: MENTAL
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: KAZDY
GG: 49454951
*Opcjonalnie chcialbym stworzyc ekipe 5/6 osob co beda grac na serwerach hard itp trzymac sie razem kumacie mam 21 lat szukam ludzi z tsem :)

Edytowane przez tomex2000
  • Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam: Znajomego do gry
Serwer: Do ustalenia, aczkolwiek lubie serwery typu medium/easy
Królestwo: -
Mój level: -
Moja profesja: Obgadamy
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: KAZDY
GG: 7690665
Opublikowano (edytowane)

Szukam:Osób do wspólnej gry
Global:Nie
Serwer:Virtualmt2,invoria s2, ascarial s2
Królestwo:--
Mój level:--
Moja profesja:Sura WP
Minimalny level przyjaciela/pomocnika:
Kontakt:

PW na MPC

Edytowane przez Chima
Opublikowano (edytowane)

@Chim

Szukam: Osoby do wspólnej gry.

Global:-

Serwer:Invoria s2

Królestwo:-

Mój level:95

Moja profesja: Smok

Minimalny level przyjaciela/pomocnika: -

Kontakt: Wiadomość prywatna.

*Opcjonalnie Mikrofon+kultura osobista.

Edytowane przez kVkis
Opublikowano

Szukam:Osób do wspólnej gry
Serwer:invoria s2
Królestwo:--czerwoni
Mój level:--95
Moja profesja:Body
Kontakt:

PW na MPC gg :33170863

Opublikowano (edytowane)

Szukam: Kogoś do gry 
Global: Prywatny serwer 
Serwer: Do ustalenia 
Królestwo: Do ustalenia 
Moja profesja: Do ustalenia 
Kontakt:

GG: 37681057  Jestem Często 

Steam : ( Link w moim profilu na mpcforum @eSejusiek )  Jestem Często 

Prywatna Wiadomość MPC ( @eSejusiek ) Jestem Często

AKTUALNE -  20.02.2015

Edytowane przez eSejusiek
Opublikowano

Szukam: Gildii w któej rozpocznę przygodę z metinem po kilkuletniej przerwie

Global: Tak

Serwer: Do ustalenia

Królestwo: Chunjoo/Jinoo

Mój level: 1

Moja profesja: woj body

Kontakt: PW forum 
Extra - 
Poszukuję gildii w której są aktywni gracze, luźna atmosfera i będę mógł liczyć na porady odnośnie gry i pomoc

np. w robieniu misjii, robieniu konia czy zdobywaniu spota :)

Opublikowano

Serwer: Zagraniczny w języku eng. 
Królestwo:Do ustalenia
Moja profesja:Do ustalenia
Kontakt: PW Lub GG :36162032 
Wymagam ts lub skype i w miarę ogarniętą osobowość. Mam namyśli bycie zrównoważonym. Wiek nie ma znaczenia. 

Opublikowano

Szukam: Kogoś do wspólnej gry/Ekipy do gry
Global: Tylko prywatne serwery 
Serwer: Dogadamy się 
Królestwo: Dogadamy się 

Dodatkowe Informacje : Posiadam TeamSpeaka po więcej info niżej ;) 

Kontakt : 

-GG : 37681057

-Steam : esej86

-Prywatna Wiadomość na forum (Lepiej GG,Steam)

Opublikowano

Szukam: Ekipy do wspólnej gry ;)
Global: Metin2PL
Serwer: Do ustalenia ;)
Królestwo: Do ustalenia ;)
Moja profesja: Jak na razie brak ale prawdopodobnie Body ;)
Kontakt: GG 3845034

Opublikowano

Szukam: Kolegi bądź koleżanki do wspólnej gry

Global: -

Serwer: Trzeba razem ustalić

Królestwo: Shinsoo

Mój level: -

Moja profesja: Szaman smok

Minimalny level przyjaciela/pomocnika: -

Kontakt: PW, skype, GG <--- Są w moim profilu

Opublikowano (edytowane)

Szukam: Ludzi z którymi można pogadać/ gildii
Global: Metin2PL
Serwer: Tortuga
Królestwo: Jinno
Moja profesja: Body
Kontakt: GG: 22925035  // póki co lvl 21 eq +7/+9, potrzebuje gildii by oddawać expa, ale na ogół jakaś ekipa mogłaby się przydać.

Edytowane przez Jeawl
Opublikowano

Szukam: ekipy do gildii
Global: nie
Serwer: szukam
Królestwo: Shinsoo
Mój level: brak
Moja profesja: Mental
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: 0
Kontakt:
GG: 52508437
Szukam pomocy w:
Oto prezentacja mojej gildii, zapoznaj się przed napisaniem:

by6ee8p1q62q.png

kzr0jfltcro8.png

Każda nowość opisana w prezentacji będzie zaznaczona kolorem żółtym, takowe zaznaczenie będzie utrzymywało się przez 3 dni.

Prezentacja jest codziennie dokładnie sprawdzana i aktualizowana. Dbam o najmniejszy szczegół, dlatego też zapewniam, że wszystko co zawarte jest w prezentacji jest aktualne.

Proszę w jak największym stopniu kierować się prezentacją.

Ostatnia aktualizacja: brak danych

lut8yo36nf5t.png

Jeżeli już mamy zamiar rekrutować nowych członków to wypada opowiedzieć o strukturze naszego zespołu.
Gildia powstaje, by zjednoczyć graczy zabawnych, umiejących wyciągnąć śmieszne aspekty z byle czego. Graczy, którzy mają dystans do siebie jak i do gry, jak również osoby obyte z grą, doświadczone i potrafiące naprawdę wiele osiągnąć na serwerze.
Nie tolerujemy w gildii chamstwa, dziecinady i "trollowania". Osoby nie umiejące dostosować się do naszych zasad niech nie proszą po prostu o przyjęcie - nie ma sensu zawracać sobie i nam głowy. W naszym teamie panuje zgrana, miła, przyjazna i sympatyczna atmosfera a każdy gracz przeważnie służy pomocą. Gildia powstaje tutaj od podstaw, mimo swojego doświadczenia jako lider, posiadam chęci i dużą motywacje do gry na tym serwerze jak i do osiągnięcia jak największej ilości sukcesów.

cnp64sm922zi.png

Lider: Alfa2000

Zastępca: -

claz86kiub5y.png

Tutaj będą przedstawione informacje na temat naszych przeprowadzonych potyczek wojennych, oraz gildie z jakimi walczyliśmy.

Wygrane:

Zremisowane:
Przegrane:

Gildie z którymi walczyliśmy:

Osoby transferowane z akademii na potrzeby wojny:

f6b1t5rgj9pg.png

Rekrutacja do "eXclusive" jest aktualnie otwarta

Selekcja jest aktualnie zamknięta.

Rekrutacja do Akademii jest aktualnie zamknięta.

By dostać się do gildii na samym początku należy sprawdzić czy spełniasz wymagania podane w dalszej części prezentacji. Jeżeli wszystko się zgadza i jest w porządku należy napisać pod tematem zgłoszenie, w którym zawarte będą podstawowe informacje na wasz temat, tj. wiek, imię, doświadczenie oraz kilka zdań od siebie. 

Im więcej uwzględnicie informacji na swój temat tym lepiej dla was, gdyż miejsca w gildii są ograniczone. 

Jak już wspomniałem nie ma nieograniczonej ilości osób w gildii. Pierwsze 20 osób będzie miało łatwiej, by się dostać. By uniknąć masowej ilości graczy w gildii ilość w sumie przyjętych członków w gildii ustaliliśmy na liczbę 30. Pierwsze dwudziestka - wiadomo, kolejna dziesiątka to osoby, które będą przeprowadzane przez naszą "selekcję". 

Odbywa się ona poprzez przedstawienie ekwipunku oraz walka z jednym z naszych czołowych graczy. Po tym wszystkim zostanie podjęta decyzja o przyjęciu do gildii.

Po pierwszych kilku lub kilkunastu dniach odbędzie się jeszcze jedna selekcja graczy, która wyeliminuje osoby nie radzące sobie z naszym poziomem gry mimo naszej pomocy. Alternatywą dla osób, dla których zabrakło miejsc w naszej gildii jest "AkademiaX" - więcej informacji znajdziecie w dalszej części prezentacji.

W sprawie rekrutacji można również pisać do lidera na gg, oto numer:
52508437

CHRg.png

Rekrutacja do Akademii jest aktualnie zamknięta.

Chciałbym przedstawić wam nasz nowy pomysł dla osób, które chciałyby a nie mogą dostać się do naszej gildii z powodu zbyt małej ilości miejsc.

"AkadamiaX"! - będzie to utworzona druga gildia właśnie dla osób, które nie mają możliwości dostać się do naszej "eXclusive".

Akademia naszej gildii oczywiście nie będzie zaniedbywana. Plusem dołączenia do Akademii jest możliwość dostania się do naszej głównej ekipy jeżeli zwolni się tylko miejsce. W takim momencie zostanie przeprowadzone głosowanie przez wszystkich członków gildii głównej.

Między tymi obiema gildiami będą toczone wojny dla rozrywki oczywiście z pomieszanymi składami by szanse mogły być wyrównane.

Istnieje też możliwość wypożyczenia członków Akademii na potrzeby wojny gildii eXclusive. Działa to w obie strony.
Będziemy w stanie przetransferować 2 czy 3 graczy do
Akademii na potrzebę ważnej dla nich potyczki.

Plusem Akademii jest też to, że można być w naszej ekipie bez progu lvl'owego czy pod względem ekwipunku.

Przy dołączaniu do Akademii najważniejszą kwestią będzie charakter, aktywność będzie też ważna lecz już w mniejszym stopniu.

Jeżeli jesteś w Akademii masz możliwość dostania się do "eXclusive" poprzez przekonanie wszystkich jej członków do tego by specjalnie dla Ciebie

powiększyć miejsce gildii o +1. W tym wypadku głos mają jedynie członkowie Akademii bez lidera i zastępcy. Ale jest to cieżkie wyzwanie, gdyż by takie coś miało miejsce muszą zgodzić się wszyscy członkowie bez wyjątku.

Rekrutację do Akademii otwieramy gdy pierwsze 20 wolnych miejsc w gildii zostanie zajęte.

Miejsca będą się zwalniać, gdyż co jakiś czas w gildii przeprowadzane będą selekcje graczy, a pod uwagę będziemy brać kolejno:

1. Zachowanie/Charakter -> 2. Aktywność -> 3. Ekwipunek/Poziom.

Mam nadzieję, że tym pomysłem zwalczymy natłok osób, które nie mogą się dostać do gildii.

nr6y23eajx6l.png

Do zaoferowania nowym członkom gildii mamy kanał gildyjny w specjalnej strefie stworzonej specjalnie na potrzeby naszego teamu. Kanał jest poza serwerowym teamspeak'iem co gwarantuje stabilność kanału. Częste wojny to kolejna rzecz od nas dla was. Nie będą one robione, by piąć się do góry, ale, by zrobić małą rozróbę dla wyładowania wszystkich negatywnych emocji. Wojny będą umawiane dużo wcześniej. Mili, przyjaźni i pomocni gracze to też wielki atut naszej gildii na, który możecie liczyć po dołączeniu. Poza tym nie spotkacie się w gildii z jakimikolwiek konfliktami, jeżeli jakimś cudem, by się on zdarzył szybko zostanie wyjaśniony. Oferujemy wam również zabawy i konkursy gildyjne, które często będą nagradzane cennymi przedmiotami. Organizowane one będą po, to by umilić czas spędzony w naszej drużynie. 

Poza tym wszystkim aktywność - o to nikt nie musi się martwić. Każdy członek gildii będzie z aktywności na teamspeaku i mniej w grze rozliczany, więc nie sądzę, by były z nią problemy.

4a7g9u8v4b80.png

Wymagamy od was ukończonego 16 roku życia oraz mutacji - nie mówcie mi, że niektórzy 13-latkowie zachowują się dojrzalej niż 20-latkowie - ja to wiem. Wiek ustalony jest taki, nie inny i myślę, że tłumaczenie jest tutaj zbędne. Kolejną bardzo ważną rzeczą jest dla mnie posiadanie programu "TeamSpeak3" oraz kompletnego sprzętu audio potrzebnego do pełnej komunikacji poprzez ten program, stawiamy na dobre kontakty między członkami - nie wyobrażam ich sobie bez rozmów na TeamSpeak'u. 

Wymagamy również od was dojrzałości psychicznej, nie potrzebujemy osób zachowujących się, jak bydło. Jak już wcześniej wspomniałem wymagam od was przede wszystkim aktywności, jak będzie to działało opiszę w dalszej części prezentacji. Naturalnie, by dołączyć do gildii potrzebujecie dużych umiejętności gry i obszernej wiedzy na temat tejże gry, mimo , że nie będziemy się zbyt specjalnie starać o topke to nie oznacza, że nie chcemy podbić w pewnym sensie serwera. Osoba, która będzie chciała dołączyć do gildii nie może być dziecinna, chamska, natrętna i konfliktowa.

44569s70l1oc.png

Każdy członek gildii będzie rozliczany ze swojej aktywności bardziej na TeamSpeaku niż w grze. Zależy mi w większym stopniu na dobrych relacjach między członkami niż na wysokich poziomach czy topce. Dlatego też ustaliłem limit 3 dni jako okres w jakim może was nie być bez podania wcześniej przyczyny nieobecności. Po upływie 3 dni (72h), w momencie gdy nie została podana przyczyna gracz zostanie wydalony z gildii, oczywiście z możliwością powrotu jeśli wyjaśni powód nieobecności. Prosiłbym dlatego wcześniej informować mnie o takich sytuacjach. Proszę was by nie oceniać mnie jako "sztywniaka", "krawaciarza" - nie jestem nim.
Po prostu zależy mi na dobrej ocenie gildii i bardzo dobrym kontakcie między graczami.

od37vbytq5h6.png

Nie chcemy reklamować serwera TS'a, na którym posiadamy swoją strefę, gdyż nie jest to serwerowy. Z tego powodu wszystkim chętnym informacje na temat TeamSpeak'a podam w prywatnej wiadomości.

swzaotdr0nym.png

Sygnatury będą dostępne w okolicach poniedziałku.

py9t3i9fo79c.png

Alfa2000 - lider 

j01cutqei12j.png

Wbrew pozorom nie ma dużo czytania - jak niektórzy twierdzą. Za każdym razem staram się zaprezentować gildię jak najlepiej tylko potrafię i podchodzić do tego jak najbardziej poważnie. Opisałem chyba wszystkie istotne rzeczy, jeśli nie uwzględniłem czegoś dla was ważnego proszę zapytać pod tematem - odpowiem na 200% smile.png
Mam nadzieję, że prezentacja się podobała. Najlepiej będzie gdy wszystko sprawdzi się na własnej skórze.
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco oraz życzę wielu sukcesów na serwerze!
Zapraszam serdecznie, jesteś gotów?

Prezentacja wykonana przez studio graficzne L&A.

Właścicielem grafiki oraz oficjalnym właścicielem gildii oraz prezentacji jest Alfa2000.

Bezwzględnie zabraniam kopiowania jakichkolwiek treści prezentacji!

Opublikowano

Global: Nope
Serwer: Obojętnie
Królestwo: Shinsoo / Chunjo
Mój level: Nope
Moja profesja: Szaman Smok
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: Nope
Kontakt: 
GG: 50978578
*Opcjonalnie
Szukam pomocy w: Mam ochotę pograć na jakimś privie szamanem smokiem / buffkiem. Szukam kogoś do wspólnej gry tj. exp drop pvp i wiele innych.

Wszelkie propozycje zapraszam na pw forum lub gg.

//Nieaktualne 

3183514217139531243468.png
Opublikowano

­Szukam: Znajomych do gry

Global: NIE
Serwer: PandoraMt2
Mój level: 210+
Moja profesja: WP
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: 1 =)
Kontakt:
GG: 7986314
Szukam pomocy w: Szukam kogoś do wspólnej gry, mogę pomóc na start. Proszę o kontakt via PW mpc, gg, bądź forum pandory nick: ★ Monarcha ★

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Szukam: 1/2 osób

Global: Nie

Serwer: Azuris.eu

Mój level: 40 +

Moja profesja: Wojownik Body

Minimalny level przyjaciela/pomocnika: 0+

Kontakt:

GG: 51378355

*Opcjonalnie

Szukam pomocy w: Szukam osoby / kilku osób do pogrania

­

Opublikowano (edytowane)

Szukam: Ekipy do gildii 
Global: Nie
Serwer: Prywatne
Królestwo:różnie
Mój level: zależy od serwera
Moja profesja:również zalezy od serwera
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: zależy od serwera
Kontakt:
GG:
50427581

Informacje: Szukamy ludzi z Ts3 do gildii NieTaLiga na stałe ! Więcej info GG lub PW

Edytowane przez Timcio
Opublikowano

Szukam:Osób do gry

Serwer:Obojętnie

Królestwo:najlepiej Zółte

Mój level:Od 1

Moja profesja:WP

Minimalny level przyjaciela/pomocnika:Obojętny

Kontakt:Priv

GG:

*Opcjonalnie

Szukam pomocy w:Expieniu

WYMAGANY TS3 !!!

Opublikowano

Szukam: Osób do stworzenia jakiejś ogarniętej gildii.
Global: Nie
Serwer: Polskie prywatne serwery metin2.
Królestwo: Do uzgodnienia.
Moja profesja: Zależy od serwera, jaką postacią będę grał.
Kontakt:
GG: 37681057, Prywatna Wiadomość MPCFORUM @eSejusiek ---- > (Jestem często na obu źródłach kontaktu z moją osobą).
Informacje: Wymagam TS3, nie zamulamy oraz tak +16 lat.

// Aktualne 

Opublikowano

Szukam: Kogoś do gry ze skypem/ts od początku.
Global:
Serwer: Dreikon.pl
Mój level: :-;
Moja profesja: Sura wp
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: ;-;
Kontakt: Pw na forum/skypearrow-10x10.png
GG:
Skypearrow-10x10.png: zosolsosol49
*Opcjonalnie
Szukam pomocy w:

Opublikowano

Szukam: osób do wspolnej gry ewentualnie  dołącze do kogoś juz grającego
Global: nie
Serwer: szukam ciekawego easy
Mój Wiek: 19
Wiek przyjaciela/pomocnik: 16 +
Królestwo: Obojętne
Mój level: zacznę/ sporo czasu na gre
Moja profesja: dagger/archer/mental/body

Skypearrow-10x10.png: kamil..34
Kontakt: pw

Uwagi: pisać myśle że dobra zabawa będzie

ts mikro itp posiadam

Opublikowano

Szukam: Miejsca w jakiejś ekipe która gra na PL

Global: Tak

Serwer: Negros

Mój level: 1

Moja profesja: Mental

Minimalny level przyjaciela/pomocnika: 1

Kontakt:

GG: 45910285

*Opcjonalnie

Szukam pomocy w: Szukam zgranej ekipy z którą mógłbym sobie pograć :) Ja tej ekipy nie szukam tylko szukam miejsca w ekipa która juz być moze gdzies jest i gra

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Szukam: Ludzi do ekipy na globalu
Global: Tak
Serwer: Negros
Królestwo: Shinso <czerwoni :D>
Mój level: 37/38
Moja profesja: Body
Minimalny level przyjaciela/pomocnika: 35
Kontakt:
W grze: BrejdaG

*Opcjonalnie

kontakt tel: 695206936
Szukam pomocy w: Szukam ludzi do ekipy ;)  

@@@M_INIMUM 15/16 lat ;)_@@@

Edytowane przez Koksu5

#karaczanmoimbogiem