Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FRYZURA! NIEPRAWDOPODOBNE! :DD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat aby przyciągnąć więcej osób, brat zakupił maszynkę i sobie pomyślałem po c**j mam bulić dychę na fryzera skoro ma maszynkę i sam mogę... i tu mam pytanie chce zrobić boki krótsze a górę dłuższą, dokąd mają być boki ścięte, najlepiej jakby ktoś zarzucił zdjęciem abym wiedział dokąd...

Opublikowano

Jeżeli myślisz że posiadając maszynkę jesteś fryzjerem, to wiedz że jesteś w błędzie. 

10 za fryzjera to serio dla ciebie tak dużo? Nie obetniesz się tak jak fryzjer obcina, nawet jeżeli brat kupił ci jeszcze nożyczki do cieniowania. 

Opublikowano

Ja sie obcinam za 30 dychy i mi nie szkoda. Brat cie pewnie oszpeci jezeli nie zajmuje sie tym, albo krzywo obetnie i bedzie to wygladac okropnie. Zapytaj sie fryzierki na ile cm tnie jaka fryzure. Hmm boki do kad sciete najlepiej na lyso prawie a gora na zel.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Gówno wyjdzie bez umiejętności fryzjerskich. No chyba, żebyś się ściął prawie na łyso, po kilka milimetrów boki i gora.

XrgAYyk.png

Bywalec
Opublikowano

Moi prywatni styliści życzą sobie od 100 do nawet 300 zł za godzinę strzyżenia, więc...nie rozumiem czemu żal Ci 10 złotych. 

Opublikowano

Ja sie obcinam za 30 dychy i mi nie szkoda. Brat cie pewnie oszpeci jezeli nie zajmuje sie tym, albo krzywo obetnie i bedzie to wygladac okropnie. Zapytaj sie fryzierki na ile cm tnie jaka fryzure. Hmm boki do kad sciete najlepiej na lyso prawie a gora na zel.

30zł? to ty pewnie jakiś p**** jesteś nie?

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł.Kosz maszynki zwróci się po 1-2 wizytach.Tnij sobie po prostu boki na krótko a górę dłużej zostaw.Jak ci nie wyjdzie, to się obetniesz ja jeża albo na łyso i też będzie dobrze.

Opublikowano

green242424,

a jaki ma być wygląd - grzybek, krótko itd, czy jak?

bez gif

Opublikowano

masz włoski cud w moim avatarze

siema dżoeon

ja wydałem 15zł, i jeśli serio ci szkoda tych 10zł to ja ci gratuluje, jak on cie obetnie to wyjdziesz jak wiesniak

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

30zł? to ty pewnie jakiś p**** jesteś nie?

Wiesz... Akurat ja też tyle płacę, wolę lepiej wyglądać, niż miałby ktoś niekompetentny mnie obcinać.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wiesz... Akurat ja też tyle płacę, wolę lepiej wyglądać, niż miałby ktoś niekompetentny mnie obcinać.

Ja płace 15 zł i dobrze mi podcina włosy

XrgAYyk.png

Opublikowano

7hqjv9.jpg
zrobisz szok.
A tak na serio to najlepiej flamastrem zaznacz linię po której chcesz ciąć i lecisz!

2gie serio: lepiej iść do fryzjera, nie opłaca się samemu strzyc, no chyba że na pałę ;_;. te 10 - 15 złotych na miesiąc, półtora jednak warto zapłacić ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Ja się obcinam w salonie ~ 9zł maszynka + nożyczki, 6zł ~ sama maszynka. Za każdym razem jestem z*********e obcięty. Są salony droższe, bardziej rekomendowane, ale po co, skoro prawie zawsze robię to samo? Ja średnio idę 2x/3x w miesiącu do fryzjera. 3x30zł = 90zł. 3x9zł = 27zł, jest różnica. Raz byłem zmuszony skorzystać z tak drogiej usługi... Nigdy więcej tam nie wejdę. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja się obcinam w salonie ~ 9zł maszynka + nożyczki, 6zł ~ sama maszynka. Za każdym razem jestem z*********e obcięty. Są salony droższe, bardziej rekomendowane, ale po co, skoro prawie zawsze robię to samo? Ja średnio idę 2x/3x w miesiącu do fryzjera. 3x30zł = 90zł. 3x9zł = 27zł, jest różnica. Raz byłem zmuszony skorzystać z tak drogiej usługi... Nigdy więcej tam nie wejdę. ;)

Źle zabrzmiało to, co przedtem powiedziałem. Chodziło mi o to, że wolę tyle zapłacić, niż miałaby mnie osoba, która nawet kwalifikacji obcinać. Nie dyskutuję, że jak się zapłaci mniej, to gorzej zrobi. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Źle zabrzmiało to, co przedtem powiedziałem. Chodziło mi o to, że wolę tyle zapłacić, niż miałaby mnie osoba, która nawet kwalifikacji obcinać. Nie dyskutuję, że jak się zapłaci mniej, to gorzej zrobi. ;)

jak ktoś bez kwalifikacji może pracowac w takim zawodzie? weź ty sie jebnij w łeb z 2 razy.

Opublikowano

jak ktoś bez kwalifikacji może pracowac w takim zawodzie? weź ty sie jebnij w łeb z 2 razy.

A pomyślałeś, że chodziło mi o osobę, która to robi "po znajomości", czy coś? Taka, jak przykładowo w/w brat.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...