Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mac Mini - warto?

.avaterys_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

jakie macie zdanie na temat komputera Mac Mini? Chcę koniecznie coś na OS X, ale nie widzi mi się kupowanie iMaca za 5000zł, w ogóle komputer all-in-one nie dla mnie, potrzebuję pracować na dwóch monitorach, a przy iMac'u ciężko oto.

Myślałem więc nad Mac Mini, o takim:

http://allegro.pl/apple-mac-mini-md387-2-5ghz-i5-4gb-ram-i4456707271.html

Jak myślicie, warto? Zajmuje mało miejsca, położę go na biurku i tyle, nie muszę mieć żadnych skrzynek pod biurkiem, niesamowity, wygodny system OS X, no i... Apple to Apple. Coś więcej niż marka. ;)

Przeznaczenie komputera to głównie praca, programowanie, pseudo-grafikowanie, zarządzanie stronami WWW/działalnościami, żadne gry, no, może oprócz Minecrafta, który zbyt wymagający nie jest. ;)

Pozdrawiam,

avaterys.

Opublikowano

Za taką cene lepiej złożyć PC. Dużo wydajniejszy i nie przepłacasz za logo. Tutaj dobra połowa ceny to jest jabłko. Nic więcej moim zdaniem.

Opublikowano

Za taką cene lepiej złożyć PC. Dużo wydajniejszy i nie przepłacasz za logo. Tutaj dobra połowa ceny to jest jabłko. Nic więcej moim zdaniem.

Mam aktualnie PC'ta dwa razy lepszego od tego Maca Mini - Core i5, 2 karty graficzne Radeony HD7850, 8GB RAM, ale zależy mi na systemie OS X + nie mam miejsca ani cierpliwości na trzymanie wielkiej skrzynki pod biurkiem.

no i jestem fanboyem apple. :D

Opublikowano

Mam aktualnie PC'ta dwa razy lepszego od tego Maca Mini - Core i5, 2 karty graficzne Radeony HD7850, 8GB RAM, ale zależy mi na systemie OS X + nie mam miejsca ani cierpliwości na trzymanie wielkiej skrzynki pod biurkiem.

no i jestem fanboyem apple. :D

W takim razie nie zastanawiaj się bierz.

Opublikowano

no i... Apple to Apple. Coś więcej niż marka. ;)

sorry ale to juz jest zwyczajne pierdolenie i kretynizm

mam iphone'a, ok jest fajny, ale równie dobrze moglby to byc najnowszy samsung i tez spelnialby swoja role

to samo jest z PC

jak chcesz to kupuj, odpowiadajac na twoje pytanie w temacie - nie, nie warto. Jeśli chodzi o czyste przeliczenie wydajności i ceny - nie opłaca się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...