Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupować SSG 08?

3xADHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam do was pytanie czy warto kupować SSG 08 (no tego scouta z 1.6).

Osobiście gram tylko i wyłącznie z awp i deagle, nie lubię grać z ak, m4 itp. więc tylko gdy nie mam pieniędzy na awp to kupuję tylko deagle i lecę eco, lecz na początku kupowałem właśnie ssg bo nie jest tak bardzo słabszy od awp.

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Jezeli umiesz strzelac heady jest lepszy od awp. SSG 08 do bron dla skillsow a awp dla noobków xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Osobiście dla mnie SSG jest lepsze niż awp, ponieważ z SSG masz szybszą prędkość poruszania się, co daję Ci robienie lepszych i szybszych uników, gdy toczysz walkę z AWP, poza tym SSG jest 2-3x szybsze od AWP, więc zanim przeciwnik przeładuje, Ty zdążysz już go zabić, przynajmniej ja już się tego nauczyłem ;p

Opublikowano

ssg 08 dobra broń godna uwagi a kosztuje tylko 1700$ . Taki off top > jeżeli grasz tylko awka a jak nie masz na awke to grasz eko, to chyba ludzie musza sie wkurzac grajac z toba

Opublikowano

Takie pytanie odnośnie ssg: czy jest tak jak w cs 1.6, gdy się poruszam i strzelam z ssg to i tak trafia przed siebie czy jest tak jak w awp że rozrzut do księżyca?

Odnośnie mojego eco deagla mam prawie opanowanego do perfekcji (7 lat grania w 1.6 robi swoje...) powiem szczerze że ciężko mi szło początkowe przerzucenie się z 1.6 na go ale już w około 60% ogarniam tak jak w 1.6

Opublikowano

Kupuj SSG, jeżeli ogarniesz to żadna awka cie nie ustrzeli ;). Polecam też gram tą bronią to jest mój zamiennik za AWP, jest tańsza i szybsza, jak trafisz banie i typek lezy. 

@EDIT 

NIe strzela przed ciebie , ale ma mniejszy rozrzut niż AWP .

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Jezeli umiesz strzelac heady jest lepszy od awp. SSG 08 do bron dla skillsow a awp dla noobków xD

#SilverThings

@top

Podczas skoku recoil jest bardzo mały więc opłaca się granie na nuke przy skrzynce i strzelanie w AWP z hangaru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...