Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu online czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam postanowiłem zagrać w mu online ale potrzebuję waszej szybkiej pomocy.  

Pierwsze pytanie:

-Znacie jakiś łatwy serwer najlepiej polski by ogarnąć ? :) 

- Czy opłaca się grać w muonline ?

-Jaką najlepszą postacią grać by łatwo ogarnąć.

Proszę o szybką pomoc bo już nie mam w co grać :D^^

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Oczywiście, jeżeli lubisz stare klimaty gier mmorpg, to możesz zagrać w Mu Online, co do serwerów łatwych, polskich jest strasznie mało, na zagranicznych sie lepiej odnajdziesz. 

Najlepszą postacią na start na Dark Wizard oraz Dark Knight, potem Magic Gladiator ponieważ jest on połączenie tych klas. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Znacie jakiś łatwy serwer najlepiej polski by ogarnąć ?  :)

- Czy opłaca się grać w muonline ?

-Jaką najlepszą postacią grać by łatwo ogarnąć.
Na każdym serverze ogarniasz tak samo radzę ci zacząć na seasonie 1-3 np.infinitymu gdyż jest mniej rozbudowane :D
Zależy co masz na myśli pisząc opłaca się  o.O jeżeli szukasz zarobku to moja rada jest taka- nie graj ale wez sie za robote !!!!  <_< 
- Każdą postacia jest tak samo łatwo ogarnąć  :) jeżeli szukasza "wojownika" dark knight jeżeli maga dark wizard elfa nie polecam bo tylko do buffów innych sie nadaje  <_<

Zadaj bardziej ogarnięte pytania to postaram się pomóc  :)  Pozdrawiam  ;)

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

OpenMu postać SM szybko wbijasz rr i gr Ale DL jest śliny od BK :) MuOnline jest bezpłatne no jeżeli chcesz na vip być to płacisz kasę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...