Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny-problem

gEk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze skinem ktory chcialbym obstawic na csgolougne.

Otoz kupilem skina do p90 stattrak na rynku i kiedy chce obstawic mecz ten skin sie wgl nie pokazuje czyli tak jakbym go nie mial w ekwipunku. Zatwierdzilem go w cs go. W ekwipunku cs i na steam pokazuje go ale na stronie nie.

Dodam ze kupywalem tez inne skiny np. Nova stattrak widmo w ten sam dzien i jakos widzialem ja na stronie i moglem obstawic.

Probowalem logowac jjeszcze raz ale nie pomagalo, jakies pomysly? Bo p90 warte 1,50 wiec moglbym duzo wygrac ;)

@@ i drugie pytanie, czy jest mozliwosc wylaczenia tych dzwiekow? Tzn np. Dym z rur, "syczenie", dzwieki wody itp albo jakos ulepszyc dzwieki chodzenia/strzelania bo sa mapy ktore niezle to zagluszaja. W opcjach sound mam wylaczone.

Opublikowano

Otoz kupilem skina do p90 stattrak na rynku i kiedy chce obstawic mecz ten skin sie wgl nie pokazuje czyli tak jakbym go nie mial w ekwipunku. Zatwierdzilem go w cs go. W ekwipunku cs i na steam pokazuje go ale na stronie nie.

Dodam ze kupywalem tez inne skiny np. Nova stattrak widmo w ten sam dzien i jakos widzialem ja na stronie i moglem obstawic.

Probowalem logowac jjeszcze raz ale nie pomagalo, jakies pomysly? Bo p90 warte 1,50 wiec moglbym duzo wygrac ;)

Musisz odczekać - zobacz po prawej na dole w nazwie broni powinno być coś napisane w stylu 10 August ( Data od kiedy można sprzedać )

@@ i drugie pytanie, czy jest mozliwosc wylaczenia tych dzwiekow? Tzn np. Dym z rur, "syczenie", dzwieki wody itp albo jakos ulepszyc dzwieki chodzenia/strzelania bo sa mapy ktore niezle to zagluszaja. W opcjach sound mam wylaczone.

Nie nieda się :) - Możliwe iż jest jakaś komenda co to wyłącza ale narazie nic mi do głowy nie przychodzi

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...