Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody Network Metin2 Prywatny Serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę dzisiaj do was w sprawie hacków na o to ten właśnie serwer, którego nazwę umieściłem w tytule tematu. Jest to prywatny niemiecki serwer. Używam zalecanego przez nich klienta (mocno zmodyfikowanego szczególnie pod względem graficznym). Próbowałem na tym serwerze odpalać już wiele hacków, niestety bez rezultatu. Żaden z multihacków nie chce mi hulać z tym klientem, próbowałem także odpalać expbota zrobionego przez lonely. Jestem mało doświadczonym użytkownikiem w tych sprawach, ale moje wnioski na ten temat są takie, że oprogramowanie to nie chce trybić z tym klientem ze względu na jego zmiany. Co do expbota, to zauważyłem, że wymaga on pliku metin2client.bin aby go uruchomić. Klient ten po ściągnięciu nie posiada takiego pliku, posiada plik metin2.bin próbowałem go użyć, ale również bezskutecznie. Używałem różnych wersji multihacków tutaj zamieszczonych, różnych opcji w nich do odpalania na serwery prywatne, niemieckie itp itd. No więc drodzy użytkownicy tutaj wiąże się moje pytanie czy podpowie mi ktoś jakim sposobem mógłbym sobie trochę ułatwić grę? Najbardziej zależy mi na hacku na bieganie i szybki atak. Jest możliwość, abym sam to wykonał przy pomocy np. cheat engine?

Czekam na mądre odpowiedzi, które wniosą coś do tematu i mi pomogą, jeżeli macie pisać nie wolno oszukiwać itp to darujcie sobie.

Z góry dziękuję i ewentualnie podaje moje GG 9934323 jeżeli ktoś by chciał mi pomóc :)

Opublikowano

Cheat engine nie działa jak speed hack...

Musisz wkleic do tego klijenta obejście zeby działał exp bot...

1356885104-U84203.png

Opublikowano

cheat engine może i nie działa jak speed hack ale da się z niego zrobić speed hacka. Już opanowałem jak za jego pomocą szybko biegać i atakować. Ma ktoś może jakąś radę jak zrobić one hit attack?

Czekam na odpowiedzi, chyba, że na tym forum są tylko tzw. "ctrl+c->ctrl+v"