Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, dostalem daawno bana na CS 1.6 na VAC w sumie. I to moje pytanie. Czy jezeli stworze nowe konto na steam i tam kupie CS'a GO to bede mial na nim bana ? Czy ban na VAC jest tylko na konto czy na IP ?

Z gory dziekuje za odpowiedź:)

PS: Jesli juz bede gral w csa go i dostane bana na serwer (czasem jest tak ze dostaje sie bana za nic) to bede mogl grac na innych serwerach ??

RGt.png

Opublikowano

A jesli juz bede gral w csa go i dostane bana na serwer (czasem jest tak ze dostaje sie bana za nic) to bede mogl grac na innych serwerach ?? (skopiowalem bo nie chcialo mi sie pisac ;p)

RGt.png

Opublikowano

Tak, tylko jak dostaniesz VAC bana to nie mozesz na niczym grac (nawet botach, wiem bo probowalem)

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

To troche glupie, bo juz kilka razy dotalem bana za nic doslownie za nic ! zadnych cheatow...

Da sie jakos tego uniknac czy cos ?

Aa wybaczcie nie zrozumialem, czyli jak dostane ban na serwer za nic to nie dostane na Vaca. OK :P

A przy okazji wejdzie mi ? :

Intel® Core™2 Duo CPU  E7500     2,93 GHz

Ram: 2

Karta graficzna: AMD Radeon HD 5670

Nie wiem czy to ma znaczenie : Windows 7 Proffesional 64 bity.

EDIT: I czy jak kupie na czysciutkie konto csa to bede musial odczekac 30 dni zeby korzystac z rynku ??

Wybaczcie ze az tyle pytan zadaje, po prostu jestem ciekawski :)

RGt.png

Opublikowano

Na średnich/niskich będziesz miał 80-150

Jak dostaniesz na serwerze bana od jakiegoś admina to na inne możesz spokojnie wbijać.

Budowniczy
Opublikowano

Jest na konto nie na ip

Niekoniecznie. bo jeżeli np: dostałeś bana VAC na cs;go za x22 i kupisz nowego steama z cs;go a x22 będzie na kompie mogą znowu nałożyć blokadę na nowe konto :)

Opublikowano

Niekoniecznie. bo jeżeli np: dostałeś bana VAC na cs;go za x22 i kupisz nowego steama z cs;go a x22 będzie na kompie mogą znowu nałożyć blokadę na nowe konto :)

Jeżeli go nie uruchomisz to nie ma takiej opcji, ponieważ z tego co wiem valve nie może ingerować w pliki użytkownika bo jest to po prostu nielegalne.

Opublikowano

Dostalem bana na VAC na csa 1.6 poza tym mialem reset komputera. Z CS'em GO jeszcze nie mialem stycznosci.

RGt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...