Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sierpniowy chillout z działem Combat Arms

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4778314066371561123256.png

Tu możecie zadawać swoje pytania. Pierwsza mapa już w piątek.

Proszę też o dokładne zapoznanie się z regulaminem, jeśli screen będzie dodany nieprawidłowo,

zostanie on wykluczony z zabawy, a szansę zdobędzie kolejna osoba.

Opublikowano

Pyt. nr 1 - O co w tym chodzi? :rolleyes:

To jest konkurs forumowy. Ja podaję nazwę mapy, a Wy screena niej. Tylko trzeba zrobić je własnoręcznie, dokładniejsze info w regulaminie.

Pyt. nr 2. - Co to jest? :D Jakieś nowe mapy?

Konkurs forumowy, bardzo łatwy.

Opublikowano

Zaczyna się 1 sierpnia

A miesiące pomyliłem a więc w takim razie wezmę udział jak znajdę czas :3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Pytanie nr. 3

Nie myślicie że ten konkurs jest trudniejszy niż Wam się wydaje? Lagi, możliwości techniczne związane z komputerem i internetem (prędkość łącza, prędkość ładowania, crashe i inne), przyrządy (np. trzeba sobie wsadzić to w ulubione lub na pasek by szybko wklikać), a na końcu sama dostępność uploadu mpc który często odmawia posłuszeństwa (często mnie wkurwia chciałem napisać ale to jest niemiłe określenie)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngselweron jak masz slaby sprzęt to "trudno sie mowi".

Nie mam na myśli siebie, tylko innych. Konkursy powinny dawać równe szanse, a tutaj przewagę ma ktoś kto ma po prostu lepszy sprzęt i warunki. Coś jak spora liczba w CA płacze że cqb jest dla noobów, duale to no skill, z turretem na delte..;d

W moim przypadku jest akurat tak że gram na PCku a resztę robię na lapku, więc takie przenoszenie screena to też zbyt wiele zachodu, a w takiego typu konkursie brać udziału i tak nie zamierzam. W tym dziale najlepsze były te tournamenty 1v1 ale przez tą kiepską organizację szybko się sypały niestety.

Opublikowano

Obserwując dział CA mogę stwierdzić, że szanse dla każdego są duże. Celem konkursu też jest, aby nowi potencjalni gracze mogli sprawdzić co to za gra, zobaczyć mapy to pestka.

Opublikowano

4. Gdzie bedziesz umieszczał nazwy map?? pod tym postem ?? i gdzie trzeba wkleic te SS

Opublikowano

"Następna mapa już jutro, postaram się punktualnie." ~Valze to znaczy o ktorej godzinie dodasz info o mapie?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

"Następna mapa już jutro, postaram się punktualnie." ~Valze to znaczy o ktorej godzinie dodasz info o mapie?

Czuwaj cały czas a co ci szkodzi xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Po godzinie 18, chyba, że z jakichś przyczyn nie będę mógł to może się opóźnić.

Opublikowano

kazdy moze je wklejac , czy trzeba sie gdzies zapisac?

Każdy

Opublikowano

No właśnie .. Co z uploadem MPC? trzeba czekać, aż zostanie naprawiony, czy można awaryjnie skorzystać jednak z innego?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...