Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam profesjonalnego sponsora dla moich pliczków serwerowych. Pliki wraz z klientem są ukończone niemal w całości. Potrzebuję tylko VPS do testów i można wrzucać na dedyka. Pliki są skierowane w stronę typowego harda wzorującego się na globalu z 2010 roku. Po więcej info zapraszam na PW, tam napiszę Wam jak się ze mną skontaktować.

Opublikowano

gowno prawda,

ps. nie polecam gdyz wszystkiego szukasz, prosisz wlasnie tutaj, juz widze jak wyglada serwer, gotowe pliki terenza i edytowany drop? wystarczy przejrzeć zawartość twoich tematow i juz tyle wystarcza, nie polecam

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jeśli jesteś wciąż zainteresowany, proszę o kontakt na gg: 1058470.

Jestem tutaj od niedawna, bo od około pół roku, ale mogę się pochwalić na dzień dzisiejszy sponsoringiem serwera <b>Ethandia.pl</b> - serwer był pod moją pieczą 4 miesiące, po czym technik serwera zrobił mnie na szaro i uciekł. Serwer stał stabilnie, przez 4 miesiące nie było ani 1 włamu (serwer ma pozabezpieczane porty p2p w profesjonalny sposób. Maszyna jest wyposażona w filtry ochronne dzięki, którym nie przejdzie żaden dotychczas znany atak DDoS. Serwer jestem w stanie udostępnić od ręki. 

Pozdrawiam,

Kamil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...