Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w item_proto oraz mob_proto game 34083

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dlatego, że na forum nie ma dla kogo pisać i powstają grupy ludzi którzy sobie pomagają na gg?

O czym Ty bredzisz? Jakie 45 klików? Lecz się jeżeli jeszcze możesz.

To po Ch*j hejtujesz? To pomagajcie sobie na GG a nie hejtujesz... Prosta zasada, nie chcesz, nie korzystaj, nie zmuszam Cię do tego :) Jeżeli jakaś osoba uzna, że ma z tym problem, wejdzie i skorzysta, myślę, że nie jedna osoba jeszcze skorzysta z tego tutoriala :) Tobie nie każe nikt  z niego korzystać, jezeli masz swój sposób, korzystaj ze swojego, ja mam swój.. Proste... Wiele osób uborykało się z tym problemem więc napisałem i myślę, że im to pomoże i będą mi wdzięczni, że poświęciłem dla takich osób właśnie czas! :) Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To po Ch*j hejtujesz? To pomagajcie sobie na GG a nie hejtujesz... Prosta zasada, nie chcesz, nie korzystaj, nie zmuszam Cię do tego :) Jeżeli jakaś osoba uzna, że ma z tym problem, wejdzie i skorzysta, myślę, że nie jedna osoba jeszcze skorzysta z tego tutoriala :) Tobie nie każe nikt  z niego korzystać, jezeli masz swój sposób, korzystaj ze swojego, ja mam swój.. Proste... Wiele osób uborykało się z tym problemem więc napisałem i myślę, że im to pomoże i będą mi wdzięczni, że poświęciłem dla takich osób właśnie czas! :) Pozdrawiam :D

Krytyka to nie hejt. Nazywaj rzeczy po imieniu a nie jak Tobie wygodniej.

Krytykować może każdy bo po to jest forum publiczne.

0LsM05U.png

Opublikowano

Krytyka to nie hejt. Nazywaj rzeczy po imieniu a nie jak Tobie wygodniej.

Krytykować może każdy bo po to jest forum publiczne.

Umówmy się tak... Nie korzystasz, nie "krytykuj". Tak jak napisałem, nie jedna osoba z chęcią z tego skorzysta i będzie mi wdzięczna :D Tak jak napisałem wcześniej, ja Cię nie zmuszam do korzystania z tego :P Każdy ma swoje sposoby i mieć będzie. Ja podałem swój ;)

Opublikowano

Umówmy się tak... Nie korzystasz, nie "krytykuj". Tak jak napisałem, nie jedna osoba z chęcią z tego skorzysta i będzie mi wdzięczna :D Tak jak napisałem wcześniej, ja Cię nie zmuszam do korzystania z tego :P Każdy ma swoje sposoby i mieć będzie. Ja podałem swój ;)

Okej, nie muszę z tego korzystać i nie mam zamiaru ale jakim prawem chcesz mi zabronić krytykować?

Powtórzę Ci, że jest to forum publiczne i mogę wyrażać swoje zdanie czy tego chcesz czy nie.

Krytyka to wyrażenie swojego zdania negatywnego jak i pozytywnego.

(Wytłumaczyłem Ci znaczenie słowa bo go nie znałeś tak samo jak znaczenia słowa "hejt")

0LsM05U.png

Opublikowano

Okej, nie muszę z tego korzystać i nie mam zamiaru ale jakim prawem chcesz mi zabronić krytykować?

Powtórzę Ci, że jest to forum publiczne i mogę wyrażać swoje zdanie czy tego chcesz czy nie.

Krytyka to wyrażenie swojego zdania negatywnego jak i pozytywnego.

(Wytłumaczyłem Ci znaczenie słowa bo go nie znałeś tak samo jak znaczenia słowa "hejt")

Zakończyłem z Tobą konwersację ponieważ rozmowa spada na Twój poziom, piszesz byleby coś napisać, już Ci tematów brakuje, bo jak zabrakło negatywnej opini to przechodzisz do wyjaśniania słów, moja mała propozycja.. Idź spać, komputer Ci nocami nie służy :) Dziękuje za Twoją opinie i ją szanuję, więc i ty uszanuj moją, dalszą konwersację możemy toczyć gdzie indziej, chętnie bym ją przeniósł na ts3 ewentualnie jak blisko mieszkasz to i prywatnie! Pozdrawiam i uszanuj to co napisałem jeżeli posiadasz ciut inteligencji i klasy w sobie :)

Opublikowano

Zauważyłem, że wielu użytkowników pisze tematy z powodu braku zmian na game 34083 w item_proto oraz mob_proto więc stwierdziłem, że napiszę krótki tutorial na ten temat! 

Przydatne lecz było, ale wygasły w tamtym zdjęcia. 

Dodam od siebie że dodajecie ludziom roboty.

Wystarczy pobrać ultratools by Terenzo i nim przegenerować sobie prosto z sql do txt bez pier*olenia się

Opublikowano

Przydatne lecz było, ale wygasły w tamtym zdjęcia. 

Dodam od siebie że dodajecie ludziom roboty.

Wystarczy pobrać ultratools by Terenzo i nim przegenerować sobie prosto z sql do txt bez pier*olenia się

nikt nie powiedział, że sposów jest jeden :) Ja się podzieliłem swoim sposobem, sposobem, którym robię ja, wydaje się, że tu jest nie wiadomo ile roboty ponieważ jest szczegółowo opisane co gdzie i jak :) ale zapewniam Cię, że zrobię to w minutkę ;)

@Edit Tak jak Kamil napisał, jeżeli administracja stwierdzi, że temat zbedny to go usunie/zamknie :P

Opublikowano

no to go sobie wsadź i z niego korzystaj a nie dajesz głupie odp :) Pozdrawiam

Głupi to jest ten temat a moja odpowiedź jest w tym miejscu bardzo trafna. Ponieważ idiotą trzeba być aby exportować całą bazę a potem ją konwertować i mieć błędy typu brak średnich w broniach oraz wiele wiele innych. Zamiast po prostu wgrać sobię tego liba i spokojnie pracować w navi, bez ingerencji w ftp. Pozdrawiam

@edit. Mam serwer na game 40k i na tym game pracuje bez liba. Jak sobie radzę z db w txt? Edytuję plik w txt normalnie ponieważ jest to wygodniejsze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Głupi to jest ten temat a moja odpowiedź jest w tym miejscu bardzo trafna. Ponieważ idiotą trzeba być aby exportować całą bazę a potem ją konwertować i mieć błędy typu brak średnich w broniach oraz wiele wiele innych. Zamiast po prostu wgrać sobię tego liba i spokojnie pracować w navi, bez ingerencji w ftp. Pozdrawiam

@edit. Mam serwer na game 40k i na tym game pracuje bez liba. Jak sobie radzę z db w txt? Edytuję plik w txt normalnie ponieważ jest to wygodniejsze.

Gdyby temat był głupi to moderatorzy by zamkneli! I tyle w temacie :) Nie chce mi się już odpisywać na te hejty bo tylko wiele piszecie a mało robicie ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Gdyby temat był głupi to moderatorzy by zamkneli! I tyle w temacie :) Nie chce mi się już odpisywać na te hejty bo tylko wiele piszecie a mało robicie ;) Pozdrawiam

Ty człowieku masz jakiś problem ze sobą ? Hejty ? Jakie hejty, tłumacz człowiekowi, naprowadź go żeby było mu łatwiej to jeszcze Cie osra. Co do tematu to nie jest głupi tylko osoba która tego użyje na tym game będzie idiotą. Takie konwertowanie powoduje błędy w item proto czy mob proto, które wypisałem wyżej. A poza tym takie konwertowanie zajmuje dużo czasu. Wgrywając liba, nie musisz nic takiego robić i możesz pracować normalnie jak na starszych game. Anyway, rób swoje :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ty człowieku masz jakiś problem ze sobą ? Hejty ? Jakie hejty, tłumacz człowiekowi, naprowadź go żeby było mu łatwiej to jeszcze Cie osra. Co do tematu to nie jest głupi tylko osoba która tego użyje na tym game będzie idiotą. Takie konwertowanie powoduje błędy w item proto czy mob proto, które wypisałem wyżej. A poza tym takie konwertowanie zajmuje dużo czasu. Wgrywając liba, nie musisz nic takiego robić i możesz pracować normalnie jak na starszych game. Anyway, rób swoje :)

Używam tego sposobu i zajmuje mi niespełna minutkę ;) Czy to tak długo? Nie sądzę, każdy ma swoje sposoby jak napisałem, Ty masz swój ja mam swój i tego się trzymajmy! Pozdrawiam :)

Opublikowano

Fajny sposób na edytowanie item_proto i mob_proto z plików od Terenzo!

Dzięki na pewno się przyda! +

Opublikowano

nie polecam exportowania w wersji tekstowej, lepiej w wersji XML, do której poradnik masz zaznaczony jako odpowiedź w moim temacie z toolsem.

57199140501148694665.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...