Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx.pl koles co wysyla bota ;P

Q-BANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano :P

mam takie pytnie wiadomo cos o takim gosciu i jkims bocie? na d***y.pl aby pkt sobie nabic :P bo koles wyslal takie cus i nie wiem czy to nie bedzie jakas paczka wirusow itp tak jak to bylo z plikiem GTA V FULL PC CRACK :DD prawie 20GB wirusow keyloggetrow itp :P wiec nie chcem pobierac w ciemno i niechcem robic formata :DDDD tak wiec ktos cos wie o tym to pisac :P bede lajki :D

76561198125755300.png

Opublikowano

Składnia zdań na poziomie podstawówki.

Tona emotikon, i innych dziwnych słów.

Napisz to porządnie. 

Z tego co zrozumiałem to chcesz się dowiedzieć czy w paczce nie ma wirusów, ale jeśli ona ma 20 gb to chyba takiego skanera online nie ma.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jest to Virus, napisałem do wszystkich administratorów serwisu, akurat musi ich teraz nie być... Uważaj na to.

Opublikowano

GAJOSZ

bo koles wyslal takie cus i nie wiem czy to nie bedzie jakas paczka wirusow itp tak jak to bylo z plikiem GTA V FULL PC CRACK :DD prawie 20GB wirusow keyloggetrow itp :P

czyli ze tak ja kw PRZYPADKU! pliku GTa V FULL CRACK PC ponad 650tys urzutkownikow pobralo to :P i ich antywirusy bily na alarm jak to otworzyli hehe

od rayu wzdalo mi sie to podejryane koles wzszla bota na pkt.a sam jest na poyzcji 1000+ to wiesz :P kazdy glupi by sie skapl chyba :D

76561198125755300.png

Opublikowano

Ci administratorzy do gry mają wszystko w dupie... Pisałem do nich i już czekam 3 tydzień na odpowiedź...

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...