Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna V - elo hell

Susanno3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Czemu takie trole są w plat V ?

Enemy team 2x junglers i przegrywali ostro do 25 min mogliśmy wsiąść inh. Ale Lee Shin zadecydował po trolować z 4x KW.

Powie mi ktoś czemu takie G na Plat V ? Na Goldzie carruje kierki tam jest mniej troli i da się wycarować.

4 gry 3 trolle + afk AWESOME

Pozdro

Opublikowano

Platyna jak i gold tu czy tam tyle samo bobów. Nigdy nie zrozumiesz trolli - tym bardziej nie próbuj. Boostowani są i tyle.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

ja sie zgadzam, ze w platynie jest najwiecej trolli

po prostu ludzie w goldzie walcza o plate, a pozniej osiadaja na laurach i trolluja bo diament jest dla koreancow

golda przeszedlem szybko w platynie meczylem sie pol sezonu, co swiadczy o tym ze jest tam najwiekszy zbior trolli

powodzenia w wychodzeniu lub spadaniu

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Taki jest system dobierania przeciwników. Też często takich dostaję, no ale cóż.  Po prostu za którymś rankedem trafisz na normalny team. A tak w głównej mierze to wszystko zależy od tego, kto obecnie gra - czy ktoś, kto chce wygrać czy ktoś, kto po prostu wchodzi na rankingowe gry po to, żeby komuś tę grę zepsuć. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...