Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrałbyś ? NOWY TYP SERWERA!

xxKamilTSPxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ja jestem Kamil i dziś ci przedstawię Mój serwer BiomSphere!!! tak jest to taki 1 W POLSCE!!!!

9236014066186211221156.png

IP:BIOMMC.ENCH.PL <--- 45 SLOT 6GB RAM JAK ZNAJDĘ SPONSORA CO BY DAWAŁ 30ZŁ BY BYŁO 9GB RAM I 77SLOT INFO : kamil.jaworski100 <--- skype  

START 5/6SIERPNIA!

POTWORY-NIE(TYLKO EVENT)

SLOTY-45

PREMIUM-RACZEJ ZE NIE

WHITE-LIST - TAK

START SERWERA 5 MAX 10 SIERPNIA,CHCEMY BY BYŁ DOPRACOWANY W 100%!

post-1221156-0-81193000-1406618159.jpg

1.Ogromne 4 kule dla graczy po wpisaniu /kulka stworz dla odmiennych dla siebię biomów potrzebnych na  zycie

2.Ogromny Ranking kul , oceniane są przez system pod względem położenia STONE,BRICK,GLASS

3.VIP MA 6 KUL Z DODATKOWYMI BIOMAMI A SVIP 9 ;-) <-- TE RANGI MAJA ŁATWIEJ BO NA ICH KULACH SĄ JUŻ DANE BRICKI :/ RANGI NIE SA DROGIE TO ZACHĘCAMY DO KUPNA ;-)

4.NA MAPIE ZNAJDZIESZ ! 15 PARKOURÓW , 1 OGROMNY SKLEP , 15 WYMIENIAREK , 1 SKLEP NPC!

5.I WIELE WIECEJ!

UWAGA TEKST BYŁ PISANY TYLKO NA ZACHĘCENIE A JA NA MPC FORUM JESTEM NOWY TO NIE ZROBIĘ TEMATU JAK MA NP GOSC Z 1512 POSTAMI !

Opublikowano

zal mi was ja nie chce go publikować tylko zachęcić do gry!! ile razy mam pisać

a zachęta to publikacja serwera...

Opublikowano

ja nie chce go publikować tylko zachęcić do gry ...

Żal to mi jest ciebię, jak nie chcesz publikować tego serwera to po co podajesz ip i dane o serwerze ? Od tego jesz dział publikacji serwerów i muszisz mieć 50 postów . Raport już leci :p.
Opublikowano

Żal to mi jest ciebię, jak nie chcesz publikować tego serwera to po co podajesz ip i dane o serwerze ? Od tego jesz dział publikacji serwerów i muszisz mieć 50 postów . Raport już leci :P.

Ja się pytałem h*** czy zagrasz a nie !#$@%%%!@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...