Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem jako że mam laptopa i często na nim gram to podpiąłem sobie myszkę pod usb. To najzwyklejsza myszka za 25zł z Avansu. Używam jej już jakieś 2 miesiące bo przecież nie ma możliwości grania w FPS'y na touchpadzie :D i jak dotąd sprawowała się zajebiśćie.No a wczoraj odpaliłem sobie Robocrafta jak zawsze no i próbowałem kliknąć przycisk login- za 5-10 razem się udało. Problem polega na tym co sprawdzałem potem w grze i poza nią że LEWY przycisk myszy działa dopiero za którymś razem a PRAWY działa i normalnie i jako LEWY czyli np. Prawym na pulpicie rozwijam tabelkę i lewym próbuje kliknąć "odśwież" to nic nie działa a jeśli kliknę prawym odśwież to działa. Czyli można powiedzieć że Lewy się opierdala a prawy robi za dwóch. Jakieś pomysły?

Opublikowano

Kupić sensowną myszkę za jakieś 100zł albo nawet mniej.

Może po prostu ten przycisk się zepsuł? W takich myszkach to raczej normalne :)

Opublikowano

Możliwe :P Też się właśnie zastanawiałem czy sie nie zepsuł. Ale jest jeszcze jedno :P Dlaczego Praway Prycik myszy działa za 2? To jest normalne?

Hmm wydaje mi się że to nie wina myszki. Gdy zmieniłem jej ustawienia dałem żeby była dla leworęcznych i klawisze działają jak trzeba czyli przy tych ustawieniach Lewy otwiera tabele a prawym daje odśwież. Działają poprawnie. Gdy wracam do ustawień dla praworęcznych problem znika ale tylko na jakiś czas. :/

Po dłuższym testowaniu urządzenia na ustawieniach dla leworęcznych stwierdzam że jednak poprawny nie ma. Myszka do wymiany :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...