Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić lodołamacz aby nikt nie postawił.

Anonimowy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

chciałbym się dowiedzieć jak zrobić krok po kroku lodołamacz by nikt nie postawił, aby wygrali wszyscy bez wyrzucenia kogokolwiek.

Jeśli ktoś potrafi to zrobić, byłbym wdzięczy za jakiekolwiek skazówki lub "całą regułkę".

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie da tak się zrobić xD

Jak chcesz być sam na lodo to wbij gdzieś o 4:00 i szukaj gdzie jest lodo, ale nie dostaniesz nagrody ;x

giphy.gif

Opublikowano

Nie zgadzam się z Wami, wczoraj zrobiliśmy wygraną w 3 osoby i każda osoba dostała reputacje 10 x własny poziom + pieniążki i wiem o tym, że nieliczni tylko wiedzą jak to zrobić.

Jeśli nie wiecie to nie piszcie, bo wiem na 100% ze się da zrobić by nikt nie wyleciał i nikt nie postawił.

Opublikowano

@Anonimowy...

Nie da sie , poniewaz nie mozna nawet w 3 osoby na zmiane odmrazac - ktos zostanie .

Próbowałeś?

Pewnie nie.

Ja w ciągu ostatnich 48h zrobiłem all winy (bez postawienie) z kilkanaście razy także, kolejny raz proszę nie spamić, że się nie da.

Nie umiesz, nie potrafisz, nie wiesz - nie pisz.

W 3 osoby to umie, ale w 4/5/6/...50 nie, więc jeśli ktoś umie to proszę o jakiekolwiek informacje.

Opublikowano

Przeciez mozesz trolowac lodo :) Jak ja gralem w nostale na S2

Zawsze z optimusprime trolowalismy lodo : )

1 To tak ubierasz 

2 wlazisz w niewide 

3 odmrazasz wszystkich i czekasz na koniec lodo ; ) 

I tylko ty ma wykrana i masz beke z ludzi :3 

Opublikowano

Procedura jest prosta. Dajmy na to jest 5 osob. Chodzi oto zeby przy odmrazaniu tylko 1 osoba to robila, wtedy wszyscy przechodza do 1 druzyny i kazdy wygrywa.

Opublikowano

Procedura jest prosta. Dajmy na to jest 5 osob. Chodzi oto zeby przy odmrazaniu tylko 1 osoba to robila, wtedy wszyscy przechodza do 1 druzyny i kazdy wygrywa.

Sprawdzę i dam odpowiedz, bo powiem szczerze że tak nie próbowałem :)

Dziękuje ślicznie :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...