Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Expbot Lonely 0.0.6

andrzejt17

Masz pojęcie?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Masz jakiekolwiek poj?cie o czym mówie? :D

• No raczej!
    • Tak mniej - wi?cej.
      0
    • Ocipia?e??
      0
    • OMGWTF?!
      0
    • GoToSleep!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam takie problem: używam bota Lonely 0.0.6 w wersji jaguara (pl) od Uzziela (czy jakoś tak..) Wczoraj w nocy zostawiłem odpalone 2 metiny na tymże bocie, 1 koto lurowało zaś 2 waliło (więcej o tym sposobie tutaj) Wbijam dziś rano na kompa a tam 1 metin się coś wykrzaczył - no cóż, bywa. Problem jednak w tym, ze jak chciałem go uruchomić jeszcze raz to pokazywało się okno metina z listą serwerów i nic nie dało się zrobić, po kliknięciu w okno wyskakiwał błąd, że metin się zwiesił etc.

Tego próbowałem:

• Zrestartowałem metiny, bota i komputer. Po restarcie dokładnie to samo.

• Mam 2 niezależne od siebie metiny, 1 spatchowany 2 nie - na żadnym nie działa.

• Usunąłem bota i jego wszystkie pliki z dysku (prócz instalatora) i wpisy w rejestrze. Efekt? Żaden.

• Uruchamianie bota z trybie zgodności WinXP sp2 oraz 3 kończy się fiaskiem. Usuwanie pliku z bota 'gameconfig' również nic nie daje.

• Same metiny (z pominięciem bota) uruchamiają się i działają bez zarzutu.

Pytanie więc brzmi: Czy ktoś z was miał kiedyś podobny problem? Może ktoś wie co mogłoby pomóc? Rzecz jasna bardzo mi zależy na tym ;P Za każdą pomocną radę i taką, która choć trochę mnie przybliży do rozwiązania problemu stawiam add.png czyli to, co tygryski lubią najbardziej xD

PS Po przyjściu z pewnej instytucji państwowej jaką jest szkoła przetestuje jeszcze jedną rzecz: Skopiuje pliki metina od siostry, która odpalała metina na początku marca więc będzie bez pewnych aktualizacji, może to coś da.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Dodaj nową pozycję...