Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z brakiem skinów na serwerach.

Lionekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno dostałem Gift Key'a i nie widze skinów u graczy premium, tylko u siebie na serwer non-premium, a jak gram na serwerach only premium to widzę u każdego skina. Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Bo gracze non-premium nie posiadają skinów to jak możesz widzieć skiny graczów non-premium. Non-premium to piracka wersja Minecraft za darmo i nie posiadają one wejścia na serwery premium i posiadania skina. Dlatego na only premium widzisz skiny, bo tam każdy ma premium i ma możliwość ustawienia skina :D

Przepraszam dopiero doczytałem może na tym serwerze non-premium jest coś poblokowane ze skinami? Lub masz jakiś błąd/bug.

sygnaturka.png
Opublikowano

Właśnie na większości serwerów nie widze skinów :/ Tylko jak gram na Only Premium to widze skiny, np. Hyp**el. Mój kolega ma też premium i ja jego skina nie widze :/

Opublikowano

Czasem jak jest słabe łącze twoje lub od strony serwera. Mi się rzadko tak przytrafia. Pooglądaj se filmiki, np u Madzik czasem się zdarzało, że nie widziała skina kogoś a miał, lub na odwrót. Nie widziała swojego, a inni widzieli.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Launcher Premium. Reinstalowałem 2 razy MC, Java najnowsza a łącze jest dobre, a co do serwerów to na każdym tak mam gdzie jest MC NonPremium :/ Ale nic, coś spróbuje pokombinować :)

Opublikowano

Dobra naprawiłem sam ten BUG. U mnie ten bug tylko jest na 1.7.10. Wystarczy, że będe grał na 1.7.5 i nie będzie z tym problemu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...