Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Formacja dronów do bicia mobków na codzień

Michał15+*B*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka formacja dronów będzie dla mnie najlepsza jeśli chce po prostu bić mobki i uciekać do tp przed *** z MMO i EIC?

Bije sobie kryształki ostatnio ewentualnie mapa bitewna i zbieranie skrzynek.

Zaciekawiła mnie formacja ĆMY i Serca? Która lepsza? Czy może jeszcze inną wybrać?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Jeżeli chcesz bić mobki to tylko romb (najlepszy). Zdobądź gdzieś tak ponad 200k osłony i będzie git. Formacje które podałeś są do PvP

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie, do bicia kryształów konfiguracja coś ktoś poleca? Wszystkie silniki, osłony, drony i lasery mam za uri tylko jak to ustawić?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie, do bicia kryształów konfiguracja coś ktoś poleca? Wszystkie silniki, osłony, drony i lasery mam za uri tylko jak to ustawić?

ja latam na 1wsza konfa full oslonek i laserki na statku 2ga na statku oslonki a na dronach lasery :) ale jesli nie bijesz bosow dk (tak jak ja kiedy nie chce mi sie krecic to 2 aegiski w grupie i w miejscu sobie bijemy) a jesli omijasz bdk to 1wsza konf FS z oslonkami na dronach a na 2giej full bicie i oslonki ^^

Opublikowano

Jacie ile skrótów. 

Czy ta formacja powoduje, że większość NPC mi zadaje mikro dmg i mogę bić, bić i bić? Serio się opłaca ona?

Formacja rombu
Ustawia Twoje drony wraz z jednostką kontrolną w formację rombu.

Twoja osłona regeneruje 1% maksymalnej wartości osłony na sekundę do maksimum 5000 na sekundę. Jednak hitpoints zmniejszają się o 30%.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ta formacja działa tak, że daje ci 1% twojej osłony na sekunde. Czyli gdy masz 200k osłony to co sekunde dostajesz 2k osłony (nawet gdy bije cie alien, zawsze się regeneruje). Niestety zmniejsza twoją ilość HP (każda formacja ma + i - ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...