Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperEmerald

Fennec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko wyrażam swoja opinię, że serwer nie powinien się odnosić jako serwer RPG, nawet jeżeli to są beta testy, a ty jako właściciel powinieneś się na tyle tym zainteresować by zrobić chociaż rekonesans wśród innych tego typu tematach z serwerami "RPG", poczytać opinie graczy i na ich podstawie tworzyć serwer.

106071453484304291456.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prezentacja nudna wgl żadnych ss'ów bossów oraz budowli. Kolejny pewnie serwer który upadnie po 1 miesiącu tutaj dobrze powiedział.

Ja tylko wyrażam swoja opinię, że serwer nie powinien się odnosić jako serwer RPG, nawet jeżeli to są beta testy, a ty jako właściciel powinieneś się na tyle tym zainteresować by zrobić chociaż rekonesans wśród innych tego typu tematach z serwerami "RPG", poczytać opinie graczy i na ich podstawie tworzyć serwer.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Spoiler - tam masz ss'y

----------------

Niestety będzie duuuużyyyy poślizg :(

Prezentacja nudna wgl żadnych ss'ów bossów oraz budowli. Kolejny pewnie serwer który upadnie po 1 miesiącu tutaj dobrze powiedział.

Bossy i budowle sam sobie zobaczysz :P

aw

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak fajne beta testy że nawet podstawowe komendy typu "spawn" nie działają lub wybrałem wojownika a wybrało mi maga ._. napiszcie jak to poprawicie bo cholera grać sie nie da 2/10 na chęci .___.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...