Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosted kur*y na diamondzie

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za słaby jesteś i dlatego nie możesz wyjść wyżej :D.

A teraz serio to: Każdy może mieć zły dzień, może coś im akurat nie pykło? Ty też pewnie czasami miewasz złe dni...

Opublikowano

Zaskocze Cie , na kazdym elo zdarzaja sie tacy ludzie , juz nastały takie czasy ze boost to nic wielkiego. 

Opublikowano

Wtf z kazda pokazaną grą masz coraz więcej LP i masz 1dywizje wyżej. Wygrywasz większość meczy i narzekasz na noob teamy? hahahahha nie bądź smieszny xDD

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Mogę się założyć że co chwile dostajesz blokady za flame, skoro piszesz tyle po grze : ]

Ciesz się że nie spadasz w dół, tylko dywizja leci w górę, nie rozumiem Ciebie, każdemu zdarzy się gorsza gra.

Opublikowano

Sorry, ale po prostu mam nerwy. że daje z siebie 110% próbuję carrować, prawie win ale się wyjebią bo wolą wraithy albo coś robić.

Na c**j tyle gadasz po grze?

No offense, po prostu mnie to ciekawi

Lubię wyzywać noobów po grze. Osobiście w grze tego nie robie i się staram i sam patrze na swoje błędy, ale mnie kurwica bierze jak mi takie ludzie strashują grę.

Opublikowano

Ss nr 1 diamond 4 ss nr 2 diamond 3 noob teamy bo przegralem 1 mecz na 5 kappa

Wspolczuje ci

SS były różne zazwyczaj robię ss z dobrymi statami gdzie chciałem carrnać, ale jak mam takie 8/9 bo mają assasinów 1ebanych to nie robię ss.

dobrze ci tak k***a, jak cie spotkam to cie strolluje i bede snajpił w każdej grze

Powodzenia

Opublikowano

Dokładnie to nie zawsze jest boosted. Ale nie wiem czy za pisanie w lobby nie mogą cie jeszcze zgłosić więc uważaj na słowa ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ss nr 1 diamond 4 ss nr 2 diamond 3 noob teamy bo przegralem 1 mecz na 5 kappa

Wspolczuje ci

ss nr. 1: 518 W - 494 L i diament 4 a na ssie z diamentu 3 ma 515 W - 487L, co oznacza że najpierw był w d3 po czym przegrał 7 gier a wygral 3 i spadł do d4. Więc moje pytanie: gdzie ty widzisz 1 przegrany mecz na 5? tak z ciekawości pytam. bo może chciałeś tylko zabłysnąć swoim nieprzemyślanym flejmem?

Opublikowano

Jak masz 120 farmy w 20 minucie w Diamencie, to się nie dziwie. 

Btw. Ja jak gram ciągle z platynami na platyny, albo z goldami 1, to to jest dopiero porażka. 

Trolują ciągle, nawet normalnych postaci nie wybierają, giną wszędzie. Irelia niby taki op champ, a ostatnio na rankedzie miałam taką ze statami 3/9 i 100 farmy w 30 minucie ;]]. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jak masz 120 farmy w 20 minucie w Diamencie, to się nie dziwie. 

Btw. Ja jak gram ciągle z platynami na platyny, albo z goldami 1, to to jest dopiero porażka. 

Trolują ciągle, nawet normalnych postaci nie wybierają, giną wszędzie. Irelia niby taki op champ, a ostatnio na rankedzie miałam taką ze statami 3/9 i 100 farmy w 30 minucie ;]]. 

JAK MOZNA SIE PRZYPIERDALAĆ DO FARMY NIE WIDZĄC SYTUACJI W GRZE PRZEJDŹ K***A TUTORIAL I POGADAMY IDIOTKO KURWWWW 

Opublikowano

Nie jesteś słaby. kappa

grał ze SpellFangiem? skąd ja kojarze ten nick.. :D

btw ziomek flamuj flamuj flamuj bo inaczej nie wyjdziesz jak swoim wycisku nie dasz to są nooby które myślą, że wszystko im wolno, naucz ich dyscypliny

Opublikowano

NIe ma to jak sie denerwowac grą....    Polecam odpuscic lola na 2 tyg albo zmienic swoje nastawienie do niego..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...