Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe z serwera ProGaming

SmilieS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno prowadzilem serwer o nazwie progaming (progaming.fhmc.pl) lecz serwer sie nie oplacil gracze nie kupowali wystarczajaco duzo rzeczy w itemshopie a mi wakacje (oraz STEAM) wyczyscily portfel do zera tak wiec nie mielismy pieniedzy na oplacenie go tak wiec. Serwer nie cieszyl sie ogromna popularnoscia ale ludzie jednak na nim grali i cieszyli sie z gry na tym serwerze, dlatego postanowilem ze upublicznie paczke mojego serwa w internetach tak aby ktos w przyszlosci mogl sobie zrobic serwer bez totalnego wysilku, serwer ten jest oparty na PVP czyli nie ma siedzenia pod ziemia po 10 godzin tylko wchodzi sie na 5 minut do kopalni i po tych 10 minutach ma sie juz gotowe wszystko co jest potrzebne do bijatyk, oczywiscie sa dodane frakcje tak aby gracze nie musieli grac sami a podczas wiekszych bojek nie mogli bic swoich towarzyszy oraz zeby przedmioty ktore zdobeda mogly spokojnie lezec w ich nie do konca w pelni bezpiecznym zamku/bunkrze. Oczywiscie paczke oddaje za darmo wystarczy napisac do mnie na PW a ja wysle pluginy wraz z ustawieniami(bukkit itp) oraz pelnym juz opisem tej paczki. Pozdrawiamy i zyczymy powodzenia! Dawna ekipa serwera PROGAMING!

Opublikowano

Usuń ip ...

@Temat

Mój kolega chęnty jest x) Podaj link i skan to chętnie pobiore . :) Dziękuje  ( oczywiście na pw ;P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...