Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki quad .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukaj używanego Lucky stara/Access 250

Co do uzywanych,to szczerze troche sie boje uzywki kupic bo boje sie ze sie zepsuje na drugi dzien a gwarancji przeciez nie ma..

Opublikowano

Co do uzywanych,to szczerze troche sie boje uzywki kupic bo boje sie ze sie zepsuje na drugi dzien a gwarancji przeciez nie ma..

No to według mnie za 5k nie kupisz dobrego quada.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

My z ojcem mamy Bashana BS125s-2 110 czy jest szybki? To zależy o ile dobrze pamiętam to ze spokojem dawał radę ponad stówkę. ;) Niestety stoi na podwórku od dwóch lat i się marnuje. Jak się połamałem podczas wypadku to odechciało mi się nim jeździć. :P Cena to gdzieś 2-3 tysiące. 

Tak mniej więcej wygląda. My mamy akurat zielonego, ale to żadna różnica. ;p

722181406571558719742.jpg

Opublikowano

My z ojcem mamy Bashana BS125s-2 110 czy jest szybki? To zależy o ile dobrze pamiętam to ze spokojem dawał radę ponad stówkę. ;) Niestety stoi na podwórku od dwóch lat i się marnuje. Jak się połamałem podczas wypadku to odechciało mi się nim jeździć. :P Cena to gdzieś 2-3 tysiące. 

Tak mniej więcej wygląda. My mamy akurat zielonego, ale to żadna różnica. ;p

722181406571558719742.jpg

Kolega to kupił i nie poleca :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...