Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak najwięcej...

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż że zbieram na nowego pc postanowiłem wycisnąć z kompa wszystko co się da. Chodzi mi o wszystko by chodził jak najlepiej i żeby było wszystko podkręcone na full. Proszę bez tekstów " dokup to i to i wsio" nie inwestuje już w kompa!!!

Specyfikacje:

Procesor:AMD Atholn X2 255

Zasilacz:CubeMax 400 v

Karta Graficzna:AMD Radeon HD 5450

Ram:2 GB

Płyta główna:GA-M720-US3

Dysk:SSD 500 GB

MonitorLG Flatron W1934S

System:Win 7 32 bit

Posiadam 2 dobre boxowe chłodzenia. Bez tekstów na tym chłodzeniu nic z tego. Komp może się troszkę grać.

Opublikowano

Uwierz, nie ma takich idiotów :D

@topic
Nie sprzedawaj kompa :)
Wymień zasilacz na taki który będziesz miał na długie lata :)
Np Thermaltake Smart SE Modular 530w.
Będziesz miał na dalszy upgrade :)

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Zdarzają się wyjątki co do zasilaczy z czarnej listy, możesz podkręcać ale tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność. Mogę ci powiedzieć, że również posiadam zasilacz z czarnej listy i kręciłem na nim procka/kartę i nic się nie stało i nie stanie, bo już tak chodzi bardzo długi okres czasu.

Opublikowano

Też kręciłem procesor na zasilaczu z czarnej listy (oj te początki OC) i nic się nie stało, jednak nie polecam tego. Większość słabych zasilaczy przy tym padnie i rozwali pół kompa. Zresztą ten procesor na tej płycie i tak nie podkręci się za dużo. Musisz po prostu nazbierać na nowego kompa, bo z tym nic się więcej nie zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...