Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CC Paysafecard

youros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wczoraj zacząłem grać najtem i sobie pomyślałem, Bez bota to nie robota. Więc kupiłem sobie winda i teraz myśle eq by się przydało lepsze. Tak więc pytam Gdzie można kupić CC za Paysafe, Sms Ewentualnie paypal.

Jeszcze jak by ktoś był na tyle miły powiedział jakie eq kupić na 15 najta do 50 cc.

Ostatnio grałem w 8.6 wiele się pozmieniało

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

na knighta polecam k armor k legi warrior helmet i shield zalezy na jaki cie będzie stać polecam zainwestowac  800gp i kupić klucz na fibule na roty i carriony a co do kumpna polecam allegro  ja tam zawsze kupuje  tylko poczytaj komentarze czasem oszukują na nowych kontach  

Opublikowano

na knighta polecam k armor k legi warrior helmet i shield zalezy na jaki cie będzie stać polecam zainwestowac  800gp i kupić klucz na fibule na roty i carriony a co do kumpna polecam allegro  ja tam zawsze kupuje  tylko poczytaj komentarze czasem oszukują na nowych kontach  

Ta, Tylko ja widziałem dzisiaj taką stronę na której można kupić za Paysafe, połączenie telefoniczne oraz sms właśnie na niej by mi zależało. Co do tego eq to dzięki ziomek, Tak jak powiedziałem do 50 cc na eq

--Edit--

Znalazłem

Podobno dobre.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Ta, Tylko ja widziałem dzisiaj taką stronę na której można kupić za Paysafe, połączenie telefoniczne oraz sms właśnie na niej by mi zależało. Co do tego eq to dzięki ziomek, Tak jak powiedziałem do 50 cc na eq

--Edit--

Znalazłem

Podobno dobre.

skoro mas 50 cc na eq to:

Demon helmet, MPA, Zaoan legs, mms, boh, platinum amulet no i jakiś sword chyba ratana będzie ok.

Na 50 - 60 lvl zmień demon helmet na zaoan helmet.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

skoro mas 50 cc na eq to:

Demon helmet, MPA, Zaoan legs, mms, boh, platinum amulet no i jakiś sword chyba ratana będzie ok.

Na 50 - 60 lvl zmień demon helmet na zaoan helmet.

Dzięki bro. Tego mi było trzeba Leci Lajk.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

za 50cc nie na kazdym świecie tyle kupi

Secura, Da rade?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...