Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer vs Macbook Pro Retina Display vs Alienware?

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

To ma byc dobry laptop ktory nadaje sie do wszystkiego czy ladnie wygladajacy ShitBook ?

2 in 1.

Opublikowano

Jak Cię stać, nie grasz w najnowsze gry tylko używasz na co dzień to nawet nie patrz na razera i alienware. Z tych co podałeś to do takiego użytkowania można brać maca. 

Ale do takiego użytku to jest wiele też dobrych lapków/ultrabooków. Rozejrzyj się za Dell XPS, Lenovo Thinkpad X1, Asus Zenbook, Sony Vaio Pro, Samsung Ativ Book 9 plus, HP envy spectre XT ... Dużo tego co dobrze nadaje się do takich rzeczy.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Bywalec
Opublikowano

To do tego wystarczy czy MacBook :D Po c**j chcesz przepłacać na jakiegoś Razera czy Alienwara skoro wystarczy do tego Ci lapek za okło 3-4 tysiące...

MacBook z tego wszystkiego najdroższy, bo aż 14 tyś.

Opublikowano

Głownie do codziennego używania...przeglądarka, czasem gry typu: Simsy, LoL, WoW itp. W jakieś "najnowsze gry" nie gram ponieważ od tego mam konsole. 

W takim razie bez zastanowienia bierz MacBooka. :) Lepszego wyboru nie będzie. 

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Tylko mac, jeżeli oczekujesz niezawodności. Cena, szczególnie w Europie jest żałośnie droga, ale dostajesz sprzęt stworzony pod system. Od designu po wykonanie wszystko jest dopracowane, do tego znakomity ekran ze względu na kontrast i odwzorowanie kolorów.

Druga opcja to thinkpad, nie chce mi się pisać zalet, ale wszystko masz w sieci. A trzecia opcja to xnote, z dobrą matrycą, cena około 5-6 tysięcy, wedle uznania możesz złożyć

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Oczywiście, że Macbook, jak tylko Cię stać to nie zastanawiaj się i kupuj.

Opublikowano

@†

Pisałem że na dniach Apple miało aktualizować MacBooki Pro i proszę, już zaktualizowali. :)

http://www.spidersweb.pl/2014/07/nowe-apple-macbook-pro.html
http://myapple.pl/content/6637-apple-aktualizuje-macbooki-pro-retina-i-obniza-ich-ceny.html

Tutaj możesz poczytać co się zmieniło. ;)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Bywalec
Opublikowano

Jak myslicie czy Apple wraz z wydaniem nowego systemy, będzie planował nowe laptopy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...